Corporate Events

 

Panourile informative comerciale digitale și televizoarele smart cu webOS reprezintă o opțiune comodă și elegantă pentru proprietari și manageri de afaceri

LG Electronics (LG) prezintă produse inovative de prezentare pentru mediul Business-to-Business (B2B) în cadrul Integrated Systems Europe (ISE) 2015 care are loc în Amsterdam, Olanda, în perioada 10-12 februarie. LG va introduce gama de panouri informative digitale comerciale și televizoare, printre care se numără și panoul informativ ULTRA HD de 105 inci, soluțiile de afișaj webOS, ușa transparentă de frigider cu afișaj integrat și altele. Produsele de afișaj comercial de top LG vor aduce o eficiență sporită în spații publice precum magazine retail, aeroporturi, școli, restaurante fast food, hoteluri, spitale și birouri.

Platformă smart pentru panourile informative și soluții TV pentru hoteluri cu webOS

LG Smart Platform Signage with webOS 02_ISE 2015

LG va prezenta consumatorilor cea mai recentă gamă de panouri informative smart și televizoare pentru hoteluri care rulează webOS. Platforma aduce un plus de comoditate, permițând integratorilor de sistem să descarce conținut util, și, în același timp, să realizeze aplicații personalizate care să le satisfacă foarte precis nevoile.

Cu ajutorul webOS, platforma smart LG pentru panouri informative poate fi actualizată instant prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. Posibilitatea de conectare prin WiFi elimină necesitatea unei conexiuni prin cablu la Internet sau a unei infrastructuri interne costisitoare. Sistemul webOS Hotel TV permite oaspeților să acceseze informații despre dotările hotelului sau despre locuri de interes din apropiere, precum și să vizioneze filme sau programe TV.

În cadrul ISE 2015, LG va mai prezenta și soluțiile de ultimă oră de management al camerelor (Room Management System – RMS). Această tehnologie permite dispozitivelor TV nu numai să acceseze informații utile, dar și să controleze de la distanță iluminarea, încălzirea, aerul condiționat și chiar draperiile, printre altele. Proiectat pentru a spori comoditatea, acest sistem permite oaspeților unui hotel să controleze toate funcțiile și condițiile din cameră fără a fi nevoiți să se ridice din pat.

 
Ușa transparentă pentru frigider cu afișaj integrat permite vizualizarea completă a informațiilor

LG Transparent Display Dooler Door 02_ISE 2015

Vizitatorii ISE 2015 vor putea vedea ușa transparentă pentru frigider cu afișaj integrat LG, care oferă game îmbunătățite de transparență și luminozitate, cu un consum redus de energie electrică. Conținutul publicitar poate fi afișat în exteriorul frigiderului, în timp ce consumatorii pot vedea produsele din interiorul acestuia prin afișajul transparent.

Mai mult, LG prezintă și Mirror Display, care încorporează un ecran touch pe toată suprafața unei oglinzi. Prin activarea funcției Virtual Fitting, utilizatorii pot proba diferite articole de îmbrăcăminte fără a fi nevoie să intre într-o cabină de probă. Mai mult, utilizatorul poate schimba culoarea hainelor prin simpla atingere a ecranului.

Panou informativ digital ultra-wide ULTRA HD

LG 98-inch ULTRA HD Digital Signage 02_ISE 2015

LG va introduce gama de panouri informative digitale ultra-wide, ULTRA HD cu diagonale de 84, 98 și 105 inci. Toate produsele afișează imagini de o claritate extraordinară, de 4 ori mai clare decât ecranele full HD convenționale. Inovativa funcție Interactive White Board (IWB) permite consumatorilor care îți desfășoară activitatea la birou sau la școală să prezinte note din cadrul întâlnirilor sau planuri de lecții prin intermediul unui laptop sau a unei tablete conectate la Internet. IWB poate fi controlat și de la distanță prin intermediul unui dispozitiv conectat la aceeași rețea. Modelul de 84 de inci poate înregistra până la 10 puncte de atingere în același timp, permițând mai multor utilizatori să interacționeze simultan cu ecranul.

“Suntem onorați de ocazia de a lansa în cadrul ISE 2015 o gamă inovativă de afișaje informative digitale pentru clienții noștri B2B din întreaga lume,“ a declarat Hyoung-sei Park, vice-președinte și șef al LG Home Entertainment Information Display Business Division. “Vom continua să extindem prezența brand-ului nostru în cadrul pieței mondiale de afișaje comerciale prin încheierea de parteneriate cu companii importante din domeniul integrării sistemelor. Considerăm că aceste eforturi se vor dovedi a fi esențiale pentru dezvoltarea oportuntăților noastre de business.”

Vizitatorii ISE 2015 sunt așteptați la standul LG (No. 11-K75), unde pot vedea soluțiile și produsele inovative ale companiei.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.