Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG_Curved_OLED_TV

LG Electronics a demonstrat pozitia de lider pe segmentul de televizoare OLED prin noul model revolutionar cu ecran curbat, EA9800, prezentat pentru prima data în cadrul targului international CES 2013. Încorporand tehnologia proprie WRGB, display-ul super slim are o forma curbata si ofera o calitate superioara a imaginii, în culori vii precum cele naturale.

Noul model unic LG EA9800 încorporeaza primul ecran ergonomic curbat din industrie cu functia Cinema 3D. Prin arcuirea în interior, întreaga suprafata a ecranului este orientata la distante egale fata de ochii spectatorilor, elimindand problemele de distorsionare vizuala sau de pierdere a detaliilor. Disponibilitatea noului model si pretul nu au fost anuntate.

Televizoarele OLED LG ofera imagini uimitoare si realiste datorita tehnologiei WRGB.
Acest sistem unic Four-Color Pixel include un sub-pixel alb care completeaza seria de culori conventionale RGB pentru a realiza culori perfecte. Prin dispozitivul încorporat Color Refiner, culorile sunt si mai bine scoase în evidenta, rezultand imagini în culori vibrante si naturale, într-un mod nemaiîntalnit. Televizoarele OLED de 55 inci ofera o rata infinita de contrast, care mentine nivelul optim de contrast în functie de lumina ambientala si unghiul de vizionare. Rata infinita de contrast este completata de algoritmul High Dynamic Range (HDR) încorporat pentru a accentua profunzimea culorilor si negrul. Aceasta tehnologie asigura consistenta ratei de contrast si o separare maxima a culorilor.

Tehnologia OLED genereaza propria lumina, ceea ce elimina necesitatea unei iluminari separate, oferind televizoarelor LG OLED o greutate si o grosime cu mult reduse, cu un look elegant minimal. Design-ul modelului EA9800, ultra modern, cu ecran curbat, elimina orice distorsionare vizuala pentru a maximiza experienta de vizionare. Ecranul curbat a fost întarit prin utilizarea plasticului dublat cu fibra de carbon (Carbon Fiber-Reinforced Plastic), reducand astfel si greutatea totala. Profilul slim si stilat al televizorului LG OLED se acorda perfect cu imaginile umitoare oferite de tehnologia LG WRGB, realizand o experienta de vizionare nemaiîntalnita.

Design-ul super slim LG ofera ecranului o forma estetica unitara. Mai mult, elementele de design Cinema Screen reduc rama ecranului spre aproape de invizibil. Rama de dimensiuni minime permite o experienta uimitoare de vizionare 2D sau 3D. Noul model include si un suport de montare pe perete care poate fi instalat cu usurinta de catre o singura persoana. La o distanta de mai putin de un singur inci între perete si televizor, designul noului model LG devine o adevarata creatie artistica.

În plus, functia Smart Touch Control diferentiaza si mai mult designul televizoarelor OLED LG fata de alte modele concurente. Aceste functii ofera un look mai atractiv si o experienta îmbunatatita de control. Pozitionat în partea de jos a ecranului, tasta touch ofera utilizatorilor un mod de control intuitiv si elegant pentru functiile de baza ale televizoarelor OLED, precum schimbarea canalelor si a volumului, si închiderea sau deschiderea.

Televizoarele LG OLED îmbina tehnologia Cinema 3D cu capacitatea Smart TV, oferind cea mai completa si uimitoare experienta de home entertainment.

HR
HR
Ajouter un commentaire