Cel mai nou aparat de aer condiţionat rezidenţial LG pentru piaţa din Coreea

dispune de o serie de tehnologii inovatoare

 

 2

 

LG Electronics (LG), va lansa primul său produs care oferă serviciul inovator HomeChat™, care utilizează Procesarea Limbajului Natural, permiţând clienţilor să comunice, să controleze, monitorizeze şi distribuie conţinutul prin intermediul produselor LG prin binecunoscutul messenger mobil, LINE. Prezentat pentru prima data în cadrul CES 2014, HomeChat va fi un element-cheie la aparatele de aer condiţionat rezidenţiale Whisen în Coreea şi este primul produs LG care va implementa HomeChat pentru consumatori.

Cu HomeChat, utilizatorii pot “conversa” cu aparatul lor de aer conditionat LG, prin intermediul smartphone-ului lor, folosind binecunoscutul serviciu gratuit messenger, LINE. De exemplu, utilizatorul poate tasta textul “Plec de la birou acum, răceşte-te la 26 de grade”, iar aparatul de aer condiţionat LG va calcula atunci când este nevoie să se activeze şi cât de mare să seteze viteza ventilatorului pentru a atinge temperatura dorită în momentul în care utilizatorul ajunge acasă. Cu 310 milioane de utilizatori la nivel mondial, LINE este disponibil pe toate platformele de smartphone importante: Android, iPhone, Windows Phone, BlackBerry şi Nokia Asha, precum şi pe desktop-uri şi        laptop-uri care au ca sisteme de operare Microsoft Windows şi Mac OS X.

Aparatele de aer condiţionat rezidenţiale inteligente reprezintă o nouă categorie de produse, care este încă necunoscută pe multe pieţe, motiv pentru care suntem încântaţi sa fim un pionier în acest domeniu. Cu serviciul HomeChat pentru aparatele LG de aer condiţionat, nu este necesară învăţarea a noi comenzi sau adăugarea unei alte telecomenzi pe masa de cafea, deoarece totul se află pe smartphone sau tabletă.

Cel mai nou aparat de aer condiţionat rezidenţial Whisen este de asemenea echipat cu o serie de noi tehnologii care nu se pot regăsi la un alt aparat de aer condiţionat. Cea mai importană caracteristică este LG Natural Aroma, oferind consumatorului confort la un nivel cu totul nou. Aroma naturală calmează simţurile, folosind arome, lumină şi sunet pentru a crea un mediu relaxant şi calm atunci când aparatul de aer condiţionat este pornit. Alte caracteristici inovatoare oferite de aparatul de aer condiţionat LG sunt:

  • Alarma mea de Acasă, care trimite proprietarului smartphone-ului o notificare pentru în cazul în care aparatul de aer condiţionat detectează mişcare în casă, în absenţa proprietarului
  • Funcţia de alimentare cu aer rece, cu tehnologia unică LG Airflow 4D, care  produce o briză foarte rece – cu patru grade Celsius mai rece decât este capabil un aparat de aer condiţionat convenţional – pentru a scădea temperatura în timp record.
  • Senzorul încorporat care poate detecta poziţia utilizatorilor şi temperatura corpului, permiţând aparatului de aer condiţionat LG să ofere performanţe     personalizate de răcire
  • Generator Super Ion şi un sistem de filtrare în patru etape care elimină particulele fine (de obicei cunoscute sub numele de pulberi în suspensie de 2,5 sau PS2.5), alergenii din aer şi mirosurile neplacute

 

HR
HR
Ajouter un commentaire