Ultima noutate de la LG, HOM-BOT SQUARE, este gândit pentru comoditatea consumatorilor şi prevăzut cu caracteristici smart care oferă un grad de control mai mare

LG Smart HOM-BOT SQUARE

Bucureşti, 2 Septembrie, 2013 – LG Electronics (LG) va prezenta în cadrul IFA 2013 în Berlin, Germania, cel mai nou dispozitiv: aspiratorul pătrat robotic Smart HOM-BOT SQUARE .

Smart HOM-BOT SQUARE vine cu o îmbunătăţire importantă în ceea ce priveşte performanţa curăţatului, în mare parte datorită impresionantului Corner Master de la LG. Mai mult, noul aspirator robot este echipat cu tehnologiile smart inovatoare LG – Smart Control, Cleaning History, Smart Diagnosis™ şi Software Update – permiţând consumatorului un control de la distanţă a Smart HOM-BOT SQUARE, din orice locaţie, folosind smartphone-ul.

“De la începutul dezvoltării acestui produs inovativ, am realizat că locuinţa consumatorului conţinea colţuri rectangulare, nu rotunde,” a spus Seong-Jin Jo, preşedinte şi CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Aşa ca ne-am gândit să creăm un aspirator care să ia in calcul acest aspect. Corner Master, Smart HOM-BOT SQUARE face curăţatul locurilor greu accesibile un lucru uşor. Mai mult de atât, utilizatorii pot controla şi monitoriza aspiratoarele lor robotice pur şi simplu de pe smartphone.”

În cadrul IFA din acest an, aspiratoarele robotice vor demonstra manevrabilitatea si adaptabilitatea lor incredibilă în ceea ce priveşte curăţenia. Afişarea funcţiilor sale va avea loc în momente alese de-alungul expoziţiei din acest an.

 

LG Smart HOM-BOT_Smart Control

 

Silenţios, Folositor şi la Muncă

Smart HOM-BOT SQUARE de la LG curăţă eficient datorită Corner Master, care este alcătuit din două perii lungi, senzori pentru detectarea colţurilor şi forma aparte a curăţătorului. Cu forma sa unghiulară şi nou proiectatele perii care au fost extinse cu 1.5 cm, Smart HOM-BOT SQUARE poate să înlăture praful şi mizeria din cele mai strânse colţuri. Senzorii detectori de colţuri permit curăţătorului smart să-şi identifice poziţia exactă în casă, indicând şi când să se întoarcă sau dacă a ajuns la marginea camerei.

Curăţătorii robotici folosesc de regulă o singură cameră de luat vederi. Avansatul HOM-BOT SQUARE foloseşte două camere Dual Eye 2.0™ îmbunătăţite pentru avea o performanţă mai avansată, mai rapidă şi mai eficientă în curăţenie. Făcând câteva imagini pe secundă, camerele foto de sus şi jos scanează eficient tavanul, pereţii şi podeaua, chiar şi în întuneric. Această informaţie este analizată ulterior de către Smart HOM-BOT SQUARE pentru a genera un smart maping mai eficient. Simultan, senzorii multipli detectează toate obstacolele dintr-un unghi de 180 de grade, făcând un număr vast de poze ale suprafeţei pentru o operaţiune fără coliziuni. Smart HOM-BOT SQUARE este prevăzut de asemenea cu Learning Function, care îi permite să recunoască zone deja curăţate. Aceasta îl ajută să îşi amintească poziţia obiectelor şi să detecteze când un spaţiu este deja curăţat, minimizând repetiţia inutilă.

Un nivel foarte jos de zgomot de doar 60 dBA arată că Smart HOM-BOT SQUARE nu îi va distrage atenţia clientului când se uită la televizor, vorbeşte la telefon sau când citeşte o carte. Cu o înălţime de 89mm, profilul jos şi subţire al aparatului îi permite să se mişte cu uşurinţă prin casă, chiar pe sub majoritatea pieselor de mobilă.

Easy-out Dust Bin cu capacitate mare a LG Smart HOM-BOT SQUARE face mult mai eficientă curăţenia, datorită golirii mai puţin frecvente. Spre deosebire de alte aspiratoare, unde lada pentru praf este localizată în lateral, Easy-Out Dust Bin este poziţionat deasupra curăţătorului pentru o scoatere rapidă şi igienică. Mai mare şi mai modern, filtrul al HEPA 11 este capabil să separe particulele de praf din aer mult mai bine şi, de asemenea, ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din casă. Turbo Mode permite utilizatorilor să ajusteze manual curăţătorul, pentru a se potrivi mai bine caracteristicilor podelei lor, în timp ce Smart Turbo Mode detectează automat tipul de podea şi schimbă setările pentru o performanţă optimă.

Vieţi inteligente cu mai mult control

Cel mai recent model LG, HOM-BOT SQUARE, este, de asemenea, echipat cu tehnologie smart avansată. De exemplu, trăsătura Smart Control îi permite consumatorului să controleze Smart HOM-BOT SQUARE prin intermediul unui smartphone, oriunde ar fi în casă. eliminând nevoia de a apăsa butonul de start al aparatului sau de a căuta prin casă telecomanda.

Mai mult, Cleaning History de la LG face pentru consumator simplă verificarea rezultatelor Smart HOM-BOT SQUARE. În plus, prin Map View, e posibil să vezi care regiuni ale casei au fost curăţate deja de dispozitivul robotic, permiţând consumatorului să decidă dacă este necesarea refolosirea Smart HOM-BOT SQUARE. Mai mult de atât, consumatorii pot folosi smartphone-ul pentru a seta cu uşurinţă programe de curăţenie pentru produsul de casă avansat de la LG.

Utilizatorii vor beneficia de o mulţime de caracteristici eficiente ale produsului, cum ar fi Voice Guidance, care include peste 90 de alerte vocale. Smart Diagnosis™ de la LG face rezolvarea problemelor mult mai uşoară, anunţându-l rapid pe consumator de orice problemă minoră, cum ar fi cea legată de senzorii aspiratorului şi sugerând soluţii. În plus, bateria îmbunătăţită are capacitatea mai mare, asta însemnând că deţinătorii LG Smart HOM-BOT SQUARE se pot bucura de perioade lungi de curăţenie automată fără griji. Updatarea software-ului LG Smart HOM-BOT este foarte uşoră, prin adăugarea unui soft nou, prin intermediul unui smartphone.

 

LG Smart HOM-BOT_Cleaning History

 

Specificaţii Cheie pentru SMART HOM-BOT SQUARE de la LG:

 • Corner Master
 • Dual Eye 2.0™
 • Easy-out Dust Bin
 • Noise level of 60dBA
 • HEPA 11 Filter
 • Smart Turbo
 • Learning Function
 • Voice Guidance
 • Long- lasting Battery
 • Smart Control
 • Cleaning History
 • Smart Diagnosis™
 • Software Update
HR
HR
Ajouter un commentaire