Electrocasnice

Masina de Spalat Vase TrueSteamLG Electronics prezinta in cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2012 masina de spalat vase cu abur cu tehnologia LG TrueSteam pentru cele mai bune performante la spalarea vaselor. Tehnologia TrueSteam elimina nevoia prespalarii vaselor inaintea introducerii in masina de spalat, economisind energie, timp si efort. Noua masina are in plus si un set de caracteristici inovative care ofera mai mult confort utilizatorilor.

“Majoritatea consumatorilor nostri au afirmat ca prespalarea este unul dintre cele mai neplacute aspecte ale spalarii vaselor,” a afirmat Moon-bum Shin, Vice-presedinte executiv si CEO al companiei LG Electronics Home Appliance. “Tehnologia LG TrueSteam este un exemplu al angajamentului nostru de a raspunde nevoilor clientilor, acestia cunoscandu-ne cel mai bine produsele. Pe langa faptul ca au eliminat nevoia prespalarii, inginerii nostri au redus si nivelul de zgomot, o alta problema mentionata frecvent la generatiile precedente de masini de spalat.”

Tehnologia TrueSteam functioneaza in 3 etape: patrundere, topire si imbibare. Modul Steam Power implica eliberarea unor aburi cu temperatura ridicata din duzele aflate sub presiune. Picaturile de aburi se ataseaza pe rezidurile ramase pe vase, ridica temperatura pana la nivelul de topire si dizolva resturile de mancare. Temperatura si presiunea aburilor sunt reglate de generatorul integrat, care este suficient de puternic incat sa dizolve reziduri uscate sau arse.

Pentru vasele care necesita un tratament mai delicat, ciclul Steam Delicate ofera o varianta de spalare mai blanda care asigura protejarea lor. Functia Dual Steam permite folosirea unei presiuni diferite pe fiecare nivel, dandu-le astfel posibilitatea utilizatorilor de a spala concomitent mai multe tipuri de vase, in timp ce economisesc apa, energie si timp.

In acelasi timp, sistemul unic EasyRack Plus permite configurari diferite ale sertarelor de incarcare a vaselor. Caracteristicile de design permit o mare flexibilitate in interior, reusind sa indeplineasca, astfel, nevoile mai multor tipuri de familii. Sistemul EasyRack Plus este gandit sa maximizeze capacitatea de incarcare a sertarelor si sa permita asezarea cu usurinta a diferitelor forme de boluri, tigai, farfurii sau alte tipuri de vase. Fiecare dintre cele 3 niveluri este destinat folosirii unui anume tip de vase: sertarul de jos este potrivit pentru farfurii, castroane, oale si tigai, iar cel de sus este pentru cani si pahare. Cel de-al treilea sertar este potrivit pentru cesti de cafea, tacamuri si alte ustensile de bucatarie. Mai mult, cel de-al treilea sertar are o inaltime reglabila, caracteristica ce aduce un plus de flexibilitate, facand loc pentru ustensile mari, precum spatule, teluri sau clesti de salata.

Masina Spalat Vase TrueSteam

Performantele de spalare ale masinii se datoreaza sistemului LG Inverter Direct Drive. Aceasta tehnologie avansata a motorului optimizeaza puterea necesara pentru incarcarea fiecarui vas, transferand in mod direct energie de la motor catre sistemul de pulverizare a apei.

Masinile de spalat vase LG Inverter Direct Drive depasesc standardele pentru 2012 ale masinilor ENERGY STAR, intrucat reduc cu 17% nivelul de consum energetic folosit si cantitatea de apa folosita cu 40% fata de acestea. In mod normal, masinile care respecta standardele ENERGY STAR necesita un consum de 295kWh pe an si pana la 19.32 litri intr-un ciclu de spalare. Masinile de spalat LG au nevoie doar de 245kWh pe an si de 11.36 litri de apa la o spalare. LG aduce in plus motorul durabil Inverter Direct Drive, care are garantie de 10 ani.

In plus, functia LG Smart Diagnosis le permite utilizatorilor sa rezolve probleme minore care apar prin folosirea unei aplicatii pentru smartphone. In cazul in care masina are nevoie de o reparatie, apasarea butonului Smart Diagnosis va determina diagnosticarea problemei printr-un contact direct cu Serviciul Clienti.

Tehnologia LG LoDecibel, impreuna cu straturile pentru izolare fonica reduc nivelul zgomotului produs in timpul operarii la doar 45dB (A).

HR
HR
Ajouter un commentaire