Cu G2 Mini, LG îşi extinde beneficiile seriei G premium şi segmentului

mediu

LG Electronics (LG), a prezentat primul său smartphone “compact, G2 Mini, la Mobile World Congress (MWC) 2014 în Barcelona, Spania.

Dezvoltat ca o versiunemai mică a mult premiatului LG G2, G2 Mini va introduce cea mai mare parte a caracteristicilor UX premium ale smartphone-ului G2 premium UX, unui nou public, la nivel global.

Caracteristicile UX preferate de utilizatori la modelele premium emblematice LG din seria G, cum ar fi Guest Mode şi Plug & Pop, se regăsesc şi în G2 Mini pentru a satisface o generaţie de noi utilizatori. Şi pentru că acest smartphone a fost conceput pentru a satisface nevoile a milioane de clienţi din întreaga ume, G2 Mini va fi disponibil înmai multe variante: Single / Dual SIM, 3G/4G LTE, în patru opţiuni de culori vibrante (negru, alb, roșu şi auriu).

Acum maturizată, piaţa smartphone-urilor s-a stabilizat în categorii de dispositive premium cu display-uri de peste 5 inci şi dispositive medii din categoria 4.5 inci1. Fiind un dispozitiv cu display de 4.7 inci cu hardware optim neegalat în clasa sa, este de aşteptat ca LG G2 Mini să satisfacă mai departe cererea consumatorilorde smartphone-uri practice cu caracteristici premium. Ca versiune compactă a   smartphone-ului mult premiat de către media ca “Best of 2013”, G2 Mini păstrează designul inovativ al lui Rear Key, introdus prima dată pentru G2. Atât ecranul de 4.7 inci cât și bateria 2,440mAh sunt de top în clasa lor, iar display-ul IPS luminous şi procesorul puternic Quad-Core oferă o superb experienţă multivalentă. Mai mult, G2 Mini este dotat cu Android 4.4 KitKat pentru cea mai nouă şi optimizată experiență Android disponibilă la acest moment.

G2 Min ia fost creat pentru a oferi cea mai bună experienţă de utilizare a G2 printr-un dispozitiv mai compact, mediu, oferind milioanelor de clienţi oportunitatea de a beneficia de experiența premium LG. G2 Mini oferă echilibrul perfect dintre designul modern și experiența practică a utilizatorului într-un pache tcompact, fără a compromite performanţa.

 

Specificaţii cheie:

-     Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE), MSM8226 (3G)

1.7GHzNvidiaQuad-Core Tegra4i (versiunea LATAM LTE )

-     Ecran: 4.7 inciqHD IPS (960 x 540)

-     Memorie: 8GB eMMC / 1GB RAM / Slotpentru cardSD

-     Cameră: Spate 8.0MP / 13.0MP(versiuneaLATAM LTE) /Faţă 1.3MP

-     Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)

-     Sistem de operare: Android 4.4 KitKat

-     Mărime: 129.6 x 66.0 x 9.8mm

-     Greutate:121g

-     Reţea: Cat. 4 &VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)

-     Connectivitate: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS,NFC(aplicabil numai pentru versiunea LTE 4G)

-     Culori: negru, alb, roşu, auriu (disponibilitatea diferă în funcţie de regiune)

-     Altele: Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Fereastră Rapică (Quick Window),etc.

 

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.