Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Google-TV

LG Electronics prezinta seria extinsa de televizoare Google TV în cadrul targului international de electronice pentru consumatori (CES), desfasurat în Las Vegas. Noile modele LG, GA7900 si GA6400, ofera consumatorilor o experienta intuitiva extraordinara, avand dimensiuni diferite si un nou design care raspund asteptarilor unui numar mai mare de consumatori.

Cea mai noua platforma Google TV si telecomanda LG Magic Remote Qwerty se completeaza perfect pentru a îmbunatati eficacitatea functiei Voice Search si a ghidului rapid PrimeTime. Platforma actualizata Smart Home ofera o experienta mai buna de utilizare prin accesul facil la VoD, YouTube si alte aplicatii. Astfel, utilizatorii pot descoperi un continut captivant dintr-o varietate de optiuni disponibile pe LG Google TV, într-un mod care este acum mai usor ca niciodata. În plus, modelul premium încorporeaza designul avansat LG Cinema Screen pentru un look modern si atragator.

LG Google TV redefineste experienta de utilizare. Platforma permite o utilizare facila ce amintește de simplitatea de utilizare a modelelor de televizoare anterioare. Noua platforma Smart Home ofera tipuri variate de “carduri” care functioneaza drept foldere pentru aplicatii sau alt tip de continut. Noul card My Interest poate afisa informatii utile, inclusiv vremea în timp real si stiri personalizate.

Interfata de utilizare poate fi explorata în întregime folosind telecomanda Magic Remote Qwerty, care îmbina o tastatura completa cu avantajele de utilizare a telecomenzii Magic Remote cu functia de control prin point-and-click. Funcția de recunoaștere vocala incorporata în telecomanda se potriveste perfect cu functia de cautare Google. Aceste funcții amplifica eficacitatea ghidului rapid PrimeTime pentru a oferi o experienta extraordinara de utilizare si o cautare facila printre cele peste 100.000 de filme disponibile si seriale TV.

Procesorul dual core LG Smart TV permite navigarea rapida prin meniu, pe internet si video streaming. Puterea procesorului aditional permite motorului TruePicture XD sa proceseze mai rapid si precis imaginile, pentru culori mai vii, contrast puternic si o claritate superioara a imaginii.

Pentru modelul premium, LG a încorporat designul avansat Cinema Screen pentru a oferi un look modern. Datorita acestui design, rama televizorului este si mai subtire, oferind acestuia un look slim, creand impresia unui display fara rama. Design-ul unic al standului televizoului LG Google TV completeaza imaginea, integrand perfect televizoul într-un living modern și elegant.

LG Smart TV cu Google TV ofera optiuni extraordinare de conectivitate si poate fi conectat la diverse dispozitive wireless. Prin intermediul celei mai recente actualizari a aplicatiei YouTube pentru Android, telefoanele smart si tabletele pot fi conectate la Google TV prin aceeasi retea via Wi-Fi, permitand trimiterea rapida a filmelor de pe dispozitive pe televizor.

Pasionatii de jocuri se pot bucura pentru ca LG Google TV ofera aplicatia OnLive® pre-instalata, ceea ce transforma televizorul într-o platforma incredibila de joc fara o consola. Aplicatia permite accesul la sute de jocuri video de înalta calitate, disponibile instant din cloud. Oferind si functia Cinema 3D, LG Google TV foloseste tehnologia FPR pentru a aduce pasionatilor de filme si jocuri un efect 3D extraordinar fara a distorsiona imaginea.

HR
HR
Ajouter un commentaire