O Adevărată Operă de Artă, GALERIA LG OLED TV Combină Designul Superb cu Cea Mai Bună Calitate a Imaginii Şi Sunet Uimitor 

Bucureşti, 2 septembrie 2013 - LG Electronics (LG) va prezenta cel mai nou produs OLED, GALERIA OLED TV (Model 55EA8800) la IFA 2013 în Berlin, Germania. Un produs elegant al noii game de televizoare pentru generaţia următoare a companiei, noul model dispune de un cadru elegant, discret, care încorporează puternicul, dar discretul difuzor Canvas. Designul unic şi capabilităţile audio impresionante din GALERIA OLED TV completează gama de top OLED TV în industria în care compania LG activează. Fiind primul OLED TV de 55 inci care a fost vreodată produs pentru a putea fi montat pe perete, GALERIA OLED TV îţi atrage privirea, scoţându-se în evidenţă excelenţa LG în tehnologia de televiziune şi design.

“GALERIA noastră OLED TV cuprinde un amestec perfect de frumuseţe subtilă, calitate inegalabilă a imaginii şi sunet captivant”, a declarat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al Companiei LG Electronics Home Entertainment. “Considerând status quo-ul o provocare, acest produs frumos proiectat şi creat este un exemplu clar al abilităţii noastre de a gândi dincolo de obişnuit şi de a oferi consumatorilor o experienţă diferenţiată.”

Încadrare elegantă a imaginii cu difuzorul Canvas

Ca un tablou nepreţuit, uimitorul ecran 55EA8800 de 55 inci este încadrat într-un mod extrem de plăcut estetic. Fiind mai mult decât un detaliu atractiv de design, cadrul este prevăzut cu un sistem de sonorizare 2.2 care reprezintă noile difuzoare Canvas oferite de LG. Ingenios încorporat într-un suport de artă faux, difuzoarele Canvas îmbogăţesc experienţă de a te uita la televizor cu experienţa bogată şi completă audio. Continuând tot în zona artistică, Gallery Mode îi permite utilizatorului să vizualizeze imagini digitale de înalte rezoluţie, realizate de artişti legendari, precum Vincent van Gogh şi Paul Gauguin. Gallery Mode face posibilă, de asemenea, vizionarea unui slide show de fotografii preferate personale sau de familie.

Cea mai bună calitate a imaginii

Tot anul acesta, LG a atras atenţia consumatorilor, mass-media şi industriei de home entertainment, fiind prima companie care a lansat pe piaţă atât OLED TV de 55 inci, cât şi OLED TV CU ECRAN CURBAT de 55 inci. Televizoarele OLED inovatoare ale companiei folosesc tehnologia WRGB, care include un sub-pixel alb suplimentar, asigurând cele mai realiste şi clare imagini. Extrem de subţiri şi uşoare, televizoarele OLED oferă un unghi de vizualizare mult mai larg, asigurând astfel o calitate perfectă a imaginii, indiferent de poziţia privitorului.

GALERIA OLED TV va fi lansată în această luna, în Germania, urmând să fie lansată şi pe alte pieţe.

Vizitatorii IFA vor putea să experimenteze GALERIA OLED TV pentru prima dată la standul LG Electronics în sala 11.2 din Messe Berlin.

HR
HR
Ajouter un commentaire