Cele mai recente aparate electrocasnice de la LG dispun de tehnologii inteligente de management al alimentelor,control și monitorizare de la distanță și conectare One Touch pentru un confort sporit

În cadrul IFA 2013, LG Electronics a prezentat gama de aparate electrocasnice smart care oferă atât eficiență, cât și confort sporit. Este necesară simpla atingere a smartphone-ului de simbolul NFC Tag-on de pe oricare produs electrocasnic smart LG și, prin intermediul Smart Control, consumatorii vor putea controla cu ușurință frigiderul, mașina de spălat, aspiratorul robotic sau cuptorul şi le vor putea monitoriza de la distanţă.

Avansatele tehnologii smart LG permit utilizatorilor să controleze aparatele electrocasnice de oriunde s-ar afla. Proprietarii pot iniția programul de spălare în timp ce se întorc de la serviciu, astfel încât rufele ude nu vor sta în mașina de spălat toată ziua. Aceștia mai pot anunța aspiratorul să curețe podeaua atunci când vor să primească în vizită oaspeți neașteptați sau să genereze o listă cu alimentele din frigider care se apropie de data expirării. Funcţiile avansate de inter-conectare ale dispozitivelor LG oferă o comoditate extraordinară, întrucât utilizatorii pot monitoriza electrocasnicele prin intermediul televizorului în timp ce urmăresc emisiunile lor preferate. Este vorba de o casă inteligentă pentru cei care își doresc un stil de viață inteligent.

LG diferențiază electrocasnicele smart prin intermediul a două seturi separate, însă complementare, de tehnologii. Tehnologiile LG four Core – Inverter Linear Compressor, Inverter Direct Drive, KOMPRESSOR™ și Lightwave – permit performanțe și economii superioare, în timp ce tehnologiile smart inovative LG – Smart Manager, Smart Diagnosis™, Smart Access, Smart Adapt și Smart Grid Ready – sporesc confortul utilizatorului.

Un frigider smart care va revoluționa gospodărirea alimentelor.

Untitled

 

Construit cu Inverter Linear Compressor, frigiderul smart este echipat cu o întreagă gamă de tehnologii smart. Dintre acestea, Smart Manager transformă frigiderul într-o sistem complet de management al alimentelor. Consumatorii pot folosi ecranul LCD sau smartphone-ul lor ca să verifice ce se află în frigider fără a deschide ușa. Cu ajutorul Smart Manager Freshness Tracker, utilizatorii pot introduce mai multe alimente și pot urmări data acestora de expirare. Mai mult, Smart Manager recomandă feluri de mâncare care pot fi gătite pe baza ingredientelor din frigider.

Funcția Smart Access permite utilizatorilor să verifice starea aparatelor LG prin intermediul smartphone-ului de oriunde s-ar afla. Deci, fără a fi nevoie ca aceștia să aibă o listă de cumpărături, utilizatorii frigiderului smart LG pot accesa o listă cu alimentele din frigider direct de la supermarket de pe telefonul lor cu iOS sau Android prin intermediul aplicației dedicate.

Smart Shopping este altă funcție a Smart Manager care permite cumpărarea online de alimente direct de pe ecranul LCD al frigiderului. Articolele pot fi adăugate automat în coșul de cumpărături atunci când cantitatea prezentă scade sau pot fi selectate și comandate manual. Smart Shopping elimină nevoia de a vizita un supermarket, economisind timp și benzină.

Funcție unică LG, Health Manager1, recomandă rețete individuale, precum și planuri nutriționale zilnice și săptămânale, în funcție de profilul personal al proprietarului. Vârsta, sexul, greutatea și înălțimea acestuia, precum și informații legate de alergii, pot fi introduse în baza de date pentru a creea un plan nutrițional potrivit și personalizat.

LG Smart Diagnosis™ a fost îmbunătățit pentru a permite produselor smart LG să diagnosticheze problemele și să informeze utilizatorul. Prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, a Tag-urilor NFC și a alertelor sonore, proprietarului îi este adusă la cunoștiință rapid orice problemă minoră, precum oprirea filtrului de gheață, limitând astfel intervenții costisitoare și vizite din partea depanatorilor.

Frigiderul smart LG dispune și de Smart Grid Ready, adică își poate ajusta automat temperatura și preferințele, devenind o soluție practică, care economisește energie. Frigiderul smart LG mai dispune și de Delay Defrost Capability, care poate reduce consumul de putere în anumite intervale de timp ale zilei. Mai mult, în loc să afișeze instrucțiunile pas cu pas, frigiderul LG recomandă rețete bazate pe ingredientele care se află deja în frigider prin intermediul videoclipurilor.

O mașină de spălat smart cu Wi-Fi/NFC Tag Smart Diagnosis™

Untitled1

Mașina de spălat smart de la LG dispune de funcții Smart Diagnosis™, Smart Access, Smart Adapt și Smart Grid. Utilizând Wi-Fi, NFC tagging și semnale sonore, LG Smart Diagnosis™ avertizează utilizatorul în privința problemelor tehnice, în timp ce funcția Smart Adapt permite descărcarea ciclurilor de spălare precum Baby Wear sau Air-Refresh via smartphone sau direct de pe ecranul LCD al mașinii de spălat. Utilizatorii pot apoi monitoriza starea mașinii de spălat inteligente și pot selecta opțiuni de pe smartphone sau de pe LG smart TV.

Smart Access ține utilizatorii în contact cu mașina de spălat indiferent de unde se află. Proprietarii nu mai sunt nevoiți să își facă griji atunci când părăsesc casa și lasă mașina de spălat pornită întrucât au posibilitatea de a o monitoriza de la distanță. Funcțiile și preferințele pot fi ajustate tot de la distanță, iar diferite mesaje pot apărea pe smartphone-ul sau televizorul LG al utilizatorului atunci când a fost finalizat un ciclu de spălare sau uscare. Funcția Washing Coach informează utilizatorii cu privință la cât detergent este necesar pentru rezultate optime și îi notifică atunci când cuva trebuie curățată. Funcția One Touch Washing, ideală pentru începători, simplifică spălatul rufelor, permițându-le utilizatorilor să selecteze tipul de rufe care vor fi spălate pin intermediul unei aplicații mobile. Cu ajutorul NFC, mașina de spălat LG poate apoi regla automat opțiunile de spălare și programul potrivit.

Un cuptor mai inteligent pentru un gătit mai inteligent

 Untitled2

LG Smart Oven este echipat cu Smart Access, Smart Adapt și Smart Diagnosis™, care deschid ușa către o largă gamă de posibilități în ceea ce privește gătitul. Printr-o conexiune Wi-Fi, bucătarii de acasă pot monitoriza starea cuptorului, pot căuta rețete și pot stabili moduri de gătit. Chiar și fără WiFi, NFC le permite utilizatorilor să programeze cuptorul pentru o rețetă anume și pot chiar diagnostica probleme utilizând dispozitivele lor mobile. Mai mult, în timp ce procesul normal de gătit implică reglarea manuală a modului, temperaturii și timpului, acest proces poate fi realizat cu ușurință cu ajutorul unui smartphone prin intermediul preferințelor One Touch Cooking. Și, întrucât multe case europene dispun de bucătării închise, poate fi dificil de aflat când gătitul s-a terminat. De aceea utilizatorii pot fi notificați atunci când mâncarea este făcută în timp ce se uită la emisiunea lor preferată pe un televizor smart LG.

Smart HOM-BOT: Mult mai mult decât un aspirator

Untitled4

Noul HOM-BOT SQUARE LG este echipat cu tehnologii smart îmbunătățite. De exemplu, funcția Smart Control le permite consumatorilor să controleze HOM-BOT SQUARE prin intermediul smartphone-ului, indiferent unde se află în casă. Nu mai este nevoie de apăsarea butonului de start sau de căutarea telecomenzii prin toată casa.

Cleaning History simplifică procesul prin care consumatorii pot verifica rezultatele de curățare a Smart HOM-BOT SQUARE. Cu ajutorul Map View este posibil să vedem ce a fost curățat și ce nu, economisind astfel timp când este din nou folosit. Mai mult, utilizatorii își pot utiliza smartphone-ul pentru a stabili cu ușurință programe de curățare pentru a automatiza complet și pentru a actualiza software-ul HOM-BOT SQUARE. Smart Diagnosis™ simplifică semnificativ depanarea întrucât ține utilizatorul la curent în privința oricărei probleme și sugerează posibile soluții.

O Adevarată Capodoperă: GALERIA OLED TV

De asemenea, expus în cadrul IFA în acest an este cel mai recent produs LG, televizorul OLED, inspirat din artă, de 55 inci, televizorul din GALERIA OLED. Acesta este   primul televizor OLED care poate fi montat pe perete şi ilustrează abilitatea companiei de a crea opţiuni diferenţiate şi bine concepute de home entertainment.

Cadrul televiziorului, extrem de elegant şi artistic, ascunde într-un mod foarte inteligent un puternic difuzor 2.2. Gallery Mode permite celor ce deţin acest produs să se bucure de imagini digitale de înalta rezoluţie ale unor picturi de referinţă şi ale fotografiilor personale, atunci când televizorul nu este în uz. Că şi în cazul celorlalte televizoare  inovative OLED de la LG, 55EA8800 deţine tehnologia de imagine WRGB OLED, pentru culori vii şi realiste cu un unghi larg de vizualizare.

Untitled5

 

HR
HR
Ajouter un commentaire