Cu cele mai noi produse audio-video, LG oferă o experienţă audio unică,

versatilitate îmbunătăţită şi un aspect elegant, toate prezentate în cadrul CES 2014

LG Electronics (LG) a prezentat în cadrul CES 2014 cea mai recentă gamă audio video. Noua gamă premium include cele mai recente şi aclamate produse, respectiv sistemul de sunet SoundPlate (model LAB540W) care conferă  economie de spaţiu, inovativul Sistem Audio Wireless (modelul NP8740) şi elegantul Sound Bar (model NB5540), cu un design deosebit. Aceste sisteme, alături de o serie de alte produse de înaltă clasă, oferă un sunet bogat, extrem de clar, împreună cu multitudinea de caracteristici inteligente şi convenabile de conectivitate, care fac  sistemele LG atât de versatile.

“Ecranele TV au parte de cea mai mare atenţie a consumatorilor în showroom, dar   produsele mai puţin populare cu ajutorul cărora se realizează o experienţă excepţională de home entertainment sunt cele de sunet”, a declarat Min Byung-hoon, Senior vice preşedinte al diviziei AV din cadrul LG Home Entertainment Company. “În cadrul companiei noastre, suntem devotaţi unei părţi semnificative de cercetare şi dezvoltare TV privind experienţa audio, întrucât credem că acest lucru va fi următorul câmp de luptă pentru a câştiga inimile şi minţile celor care se bucură de experienţa de home entertainment.”

 

Îmbinarea Smart TV cu un sunet uluitor

Modelul LAB540W, cunoscut mai bine sub denumirea de SoundPlate, este cel mai recent produs din noua categorie de dispozitive audio, create pentru a fi folosite împreună cu televizoarele cu ecran plat de astăzi. Având o înălţime de doar 39.5mm, acest impresionant şi elegant dispozitiv conferă o eficientizare a spaţiului şi poate fi plasat direct sub televizor, a cărei dimensiune poate porni de la 32 inci şi poate ajunge  până la 55 inci. Noul model LG SountPlate este dotat cu un canal de 4.1, un sistem de sunet de 320 watt şi un subwoofer wireless extern. Această unitate compactă proiectează sunetul în mai multe direcţii, creând o experienţă auditivă captivantă şi deosebită.

SoundPlate se poate, de asemenea, folosi şi ca portal de conectivitate şi dispune de un player Blue-Ray 3D, împreună cu funcţionalitatea LG Smart TV, transformând orice televizor cu ecran plat într-un Smart TV cu performanţă mare a sunetului. În plus,   consumatorii pot utiliza un al doilea ecran pentru redarea conţinutului pe LAB540W printr-o reţea Wi-Fi locală sau prin Bluetooth.

 

Muzică de înaltă calitate redată în mai multe încăperi

Sistemul LG Audio Wireless, câştigătorul premiului CES 2014 pentru Inovaţie, oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege configuraţia sistemului Home Audio din nelimitate opțiuni. Acest lucru este posibil datorită faptului că NP8740 are încorporată    tehnologie de reţea de ultimă generaţie care curpinde suport Wi-Fi dual band (2.4/5GHz) în a reda muzică de înaltă calitate în toată casa. Fiecare difuzor wireless nu numai că produce un sunet bogat cu claritate şi profunzime, dar în acelaţi timp transmite sunetul în direcţii multiple.

Difuzoarele din camere diferite pot fi setate în orice combinaţie, conectând întreaga casă printr-un singur sistem. Prin tehnologia încorporată a reţelei mesh, utilizatorii au   opţiunea de a reda aceeaşi melodie în toată casa (Party Mode) sau de a reda melodii   diferite în fiecare difuzor (Personal Mode). În plus, NP8740 poate fi conectat la alte  sisteme audio pentru o experienţă integrată cu o redare şi un control mai bun.

Sistemul LG Audio Wireless permite colecţiilor digitale audio să fie accesate fără home  network, în timp ce aplicaţiile care pot fi descărcate transformă un smartphone într-o  telecomandă uşor de folosit. Interfaţa permite utilizatorilor să redea perfect muzică din surse online. Claritatea generală este amplificată de un aranjament dual-tweeter, iar 24 bit/192kHz oferă o calitate de studio a sunetului.

 

Rafinament audio convingător într-un design minimalist

Numeroasele opțiuni LG Sound Bar sunt completările perfecte pentru o largă varietate de televizoare de toate formele și mărimile. NB5540, de exemplu, este o potrivire frumoasă pentru televizoarele moderne subțiri datorită designului minimalist și a   finisajelor argintii lucioase. Unul dintre accesoriile uimitoare ale televizoarelor LG    premium cu ecran plat are un sistem de 4.1 canale și 320 watts, cu o putere mare de redare. În ciuda profilului redus, NB5540 emite un sunet bogat, care umple întreaga încăpere datorită canalelor de configurare dispuse două frontal și două în partea din spate. Unitatea folosește și un Hi-Fi DAC și un amplificator Analog Class pentru a asigura o calitate audio HD superioară, reducând pierderea detaliilor și producând un sunet natural și clar.

NB5540 suportă HDMI cu Audio Return Channel (ARC), ceea ce permite conectarea la televizor doar printr-un singur cablu. Sistemul are de asemenea Bluetooth, facilitând     transferul wireless audio de la dispozitive precum Smart TV sau smartphone. NB5540 poate fi montat pe perete sau plasat oriunde în încăpere, oferind astfel o mulțime de opțiuni de instalare.

 

Winning Track Record

Produsele audio-video LG au un sistem de evidență a premiilor câștigate. Micro Audio System (Model CM3430) a fost premiat la EISA în 2013, NB5530A Sound Bar a fost răsplătit cu premiul Red Dot Design, iar NB4530A Sound Bar a primit premiul iF Design împreună cu distincția de cinci stele din partea What Hi-fi pentru caracteristicile sale excelente și ușurința în folosire.

Gama din 2014 include un număr de produse premium care asigură o conexiune wireless oportună și o experiență de neuitat. Vizitatorii standului LG de la CES 2014 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) vor avea șansa de a  vedea cele mai noi Smart Blue-ray playere de la LG, sisteme home theater, Poket Photo 2.0 și Mini AUDIO.

HR
HR
Ajouter un commentaire