LG pregătește noul ceas G Watch R

16 October 2014Comments Off

Noul Android portabil va fi dotat cu ecran Full Circle P-OLED

LG G Watch R 1

După lansarea din iunie a unuia dintre primele dispozitive ușor de purtat de pe piață de la AndroidWear, LG Electronics extinde rapid oferta de produse ușor de purtat, cu prezentarea unui nou dispozitiv AndroidWear-LG G Watch R.

LG G Watch R va fi primul dispozitiv portabil de tip ceas din lume care dispune de un ecran rotund din plastic OLED (P-OLED) care utilizează 100% din afișajul său circular.

LG G Watch R 01

Cea mai atrăgătoare caracteristică a lui LG G Watch R este afișajul circular OLED-P de 1.3inci, care determină o definiție uimitoare a imaginii chiar și în lumina puternică a soarelui și o claritate superbă, indiferent de unghiul din care este privit .Având un procesor puternic Snapdragon400 de 1.2GHz, LG G Watch R oferă 4GB de stocare, 512 MB de RAM și o baterie rezistentă de 410mAh. Acest dispozitiv Android Wear va rula fără effort toate aplicațiile compatibile disponibile în Google Play Store și cu un grad de protecție IP67, LG G Watch R este proiectat pentru a rula timp de până la 30 de minute la o adâncime de un metru a apei.

LG G Watch R 2

Cu tehnologia AndroidWear, LG G Watch R oferă informații esențiale și relevante exact la locul și momentul potrivit prin intermediul notificărilor de recunoaștere a vocii. Cu o suită de aplicații de sănătate și de fitness LG, utilizatorii pot monitoriza, de asemenea, bătăile inimii, fiind ajutați de senzorul PPG încorporat, iar notificările ingenioase le oferă utilizatorilor memento-uri importante ale apelurilor pierdute și ale mesajelor primite, ale întâlnirilor viitoare, evenimentelor și previziunilor meteorologice locale.

LG G Watch R 02

Cu o eleganță a design-ului, LG G Watch R are o estetică rafinată care este o reminiscență a ceasurilor tradiționale. Dotat cu un cadran circular, acest Android elegant și ușor de purtat are curbe clasice fixate pe un cadru puternic, realizat din oțel inoxidabil rezistent și poartă o suită de variante de afișaj, care sunt accesibile printr-o o simplă atingere a ecranului. Cureaua interschimbabilă din piele de vițel de 22 mm îi completează, de asemenea, aspectul, dându-i un aer modern.

LG G Watch R 3

Dispozitivele ușor de purtat sunt considerate accesorii, prin urmare, consumatorii nu se vor opri la unul singur. Așa că am vrut să completăm design-ul modern al modelului original G Watch cu aspectul clasic al modelului G Watch R. Consumatorii nu vor regreta alegerea făcută, indiferent de modelul selectat.

Specificații cheie:

LG G Watch R 03

Ÿ  Chipset: 1.2GHzQualcomm®Snapdragon™400

Ÿ  Ecran: 1.3inchP-OLED (320 x320)

Ÿ  Memorie: 4GBeMMC/512MB RAM

Ÿ  Baterie: 410 mAh

Ÿ  Sistem de operare: AndroidWear™(compatibil cusmartphone-uripe care rulează cel puțin Android4.3)

Ÿ  Senzori: 9-Axis (Gyro/Accelerometru/Busolă), Barometru, PPG

Ÿ  Culoare: negru

Ÿ  Altele: rexistență la praf și apă (IP67)

HR
HR

Comentariile sunt inchise.