Audio-Video

Prezentare-Business

S-a intamplat vreodata sa pozezi pagina vreunei diagrame complexe pe care ai desenat-o pe tabla de prezentare doar pentru a face loc pentru a face loc alteia?

Cu doar un an de zile in urma, chiar si solutia asta parea prea high-tech. Pozezi imaginea cu telefonul mobil, o trimiti via e-mail pe server si apoi o descarci pe PC-ul tau, unde vei putea recreea imaginea folosind programe de grafica inainte de a o introduce-o in prezentarea ta Powerpoint pentru urmatoarea intalnire de afaceri.

Solutia nu este rea, dar cum ar fi daca ar exista o modalitate mai buna? O metoda care iti ingaduie mai multa creativitate si incurajeaza in acelasi timp colaborarea echipei. Noul LG Pentouch TV le poate face pe amandoua, plus o serie de task-uri zilnice cum ar fi crearea si impartirea de notite dedicate intalnirii.

Este cel mai nou device high-tech din arsenalul dedicat mediului office: se bazeaza pe tehnologia display a televizoarelor cu plasma, tehnologie care produce propriile unde infrarosii, unde invizibile pentru ochiul liber. Fiecare celula a display-ului emite propriul ei semnal. Stilourile speciale care vin impreuna cu televizoarele sunt calibrate in raport cu fiecare celula din display, ceea ce face ca televizorul sa stie exact in ce directie se indreapta stiloul. Programele sunt usor de instalat si usor de folosit. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi software-ul pe un computer si sa il conectezi la un televizor LG Pentouch.

LG-Pentouch-TV-Functionare
Stiloul recunoaste lumina emisa de celulele din display, televizorul recunoscand cu foarte mare precizie unde anume se afla stiloul pe ecran.

Aceasta simpla si eleganta solutie face posibil nu numai faptul ca doi useri pot manevra icoanele de pe ecran la fel cum ar face cu un mouse wireless, dar in acelasi timp, au posibilitatea de a edita direct documentele cu o precizie uluitoare. Puteti folosi stiloul chiar si pentru a sublinia sectiuni intregi pe care doriti sa le tineti minte, la fel cum ati face cu un marker obisnuit.

Acum, ganditi-va din nou la intalnirea aceea cu colegii. In loc de o tabla alba si un marker, puteti folosi stiloul televizorului LG Pentouch, desenand diagramele direct in fisierul Powerpoint pe care il veti folosi pentru prezentarile de vanzari pe care le-ati creat si salvat in alta parte.

Totodata, este foarte usor sa primiti materiale informative in timpul intalnirii. Atata timp cat sunteti contectat la internet, puteti sa deschideti un browser de internet folosind stiloul special pentru a cauta. Exact cum ati proceda si cu un mouse. In cazul acesta, imaginati-va ca o faceti cu usurinta si naturalete, stand in picioare si vorbind, fara sa pierdeti nici o fractiune din sedinta. Cand ati gasit informatia de care aveti nevoie, o puteti capta si introduce in prezentare in doar cateva secunde, simplu si usor.

Prezentare-Sedinta
Printr-un simplu click, puteti impartasi imediat subiectele discutiei cu colegii dumneavoastra.

LG Pentouch este mai mult decat o unealta care ne ajuta sa econosim timp. El promite sa schimbe modul actual al felului in care se realizeaza comunicarea. In loc sa incepeti sedintele cu un teanc mare de hartii si documente sau o tabla alba, acum va puteti incepe sedintele cu un document deschis pe un ecran mare – va puteti alege oricare dintre programele din pachetul MS Office – si cu doua stilouri speciale oferite.

LG-Pentouch-TV

Nu este greu sa va inchipuiti cat de bine va puteti distra cu televizorul LG Pentouch. LG va ofera in acelasi timp, o serie de programe cu potential creativ, programe ce va vor scoate la iveala latura artistica. Dar cand sedinta incepe si totul devine o problema de comunicare si de transmitere eficienta a informatiilor, acela este punctul in care un adevarat profesionist poate face diferenta cu ajutorul ultimei tehnologii.

HR
HR
Ajouter un commentaire