Events

Douăzeci și șapte din produsele LG Electronics au fost recunoscute în cadrul Red Dot Design Awards pentru excelență în design, de către un juriu format din 37 de membri independenți. Juriul a evaluat peste 4,662 de produse de la 1,865 producători, designeri și arhitecți din 54 de țări. LG a încheiat cu brio competiția, primind premiul mult râvnit pentru cel mai nou televizor OLED curbat, plus încă alte 24 de premii Red Dot Design și două mențiuni de onoare.

“Design-ul a fost întotdeauna o parte importantă din ADN-ul nostru, iar în ultimii ani diferențierea produselor noastre a devenit foarte importantă pentru noi, într-o industrie sinonimă cu produse foarte aspectuoase. Filosofia noastră dorește să încorporeze un design funcțional, dar care trezește, totodată, emoții. Premiile Red Dot Design certifică succesul companiei în acest caz” a declarat Dr. Scott Ahn, director LG Electronics Corporate Design.

Dintre premiile câștigate de către LG la ediția din 2013 a Red Dot Design Awards amintim:

Cel mai bun dintre cei mai buni : televizor OLED curbat

Dezvăluit prima dată la ediția din 2013 a Consumer Electronics Show(CES), televizorul OLED curbat LG (modelul EA9800) introduce un design unic ce subliniază grosimea aproape nesesizabilă a ecranului și frumusețea estetică a tehnologiei în sine. Televizorul este primul de acest fel în industria de profil, având un design ergonomic, de o calitate ireproșabilă, ce elimină distorsiunile de imagine și pierderea detaliilor.

Televizorul oferă o experiență unică, unul dintre lucrurile demne de luat în seamă fiind soluția inovatoare propusă de către designerii LG în ceea ce privește standul televizorului, numit LG Crystal Stand, ce ascunde în mod inteligent elemente ale produsului care nu au neapărat legătură cu ecranul în sine. În practică, acest lucru amplifică experiența și mediul creat de către designul LG CINEMA SCREEN, definit printr-o margine foarte subțire, printre altele.

Smartphone-uri care întorc priviri

Primul smartphone LG Full HD, și anume Optimus G Pro, este echipat cu un ecran FullHD IPS cu o dimensiune de 5.5 inch, precum și diverse funcții UX, menite să amplifice experiența utilizatorului. Telefonul a fost creat pentru a întâlni întocmai cerințele utilizatorilor, respectiv telefoane cu ecrane mari. Marginea foarte subțire face parte din personalitatea aparte a lui Optimus G Pro, la aceasta adăugându-se metalul decorativ de pe margini, care punctează un sentiment de eleganță.

Optimus L3II face parte din noua serie Optimus L SeriesII, ce încapsulează frumusețea  seriei antemenționate, dar care adaugă o picătură de rafinament. Optimus L3II continuă pe aceeași linie de design, dar prezintă patru noi elemente menite să atragă atenția și să distreze utilizatorul, în același timp—Seamless Layout, contur finisat cu laser, design Radiant Rear pentru partea din spate a telefonului și Smart LED Lighting pentru butonul Home, ce permite notificaări personalizate.

Electrocasnice ce optimizează orice bucătărie

Cel mai nou frigider LG, prevăzut cu sistemele „Side-by-Side” și „Door-in-Door” transformă clasicul  în modern, folosind o sumă de funcții integrate. Modelul este echipat cu sistemul patentat „Door-in-Door”, care permite accesul facil la alimente și băuturi consumate zilnic, minimizând consumul de energie și eliminând în acest fel nevoia de a deschide ușa frigiderului de fiecare dată. Frigiderul prezintă un finisaj metalic exterior, care îl face potrivit oricărei bucătării.

Alte produse LG care care au atras atenția juriului Red Dot Award includ monitorul touch LG ET63, televizorul 100 Inch Laser (HECTO), LG Sound Bar (NB6530) și Mouse Scanner-ul LSM-300.

HR
HR
Ajouter un commentaire