Audio-Video Events

Making-Of

Va povesteam intr-un articol precedent despre atuurile LG Pentouch TV – un televizor 3D inovator, cu touch screen. Prin intermediul creionului Magic Touch Pen, aveti acces la Sketchbook-ul interactiv, iar, prin optiunea MyOffice, puteti pregati prezentari impresionante. Televizorul converteste din 2D in 3D orice imagini, iar ele pot fi salvate si vizionate ulterior in Galerie sau pot fi printate direct de pe televizor. LG Pentouch TV preia multe din functiile unui calculator, oferind posibilitatea de a naviga pe Internet sau de a edita fotografii direct pe televizor, cu ajutorul Magic Touch Pen.

Ei bine, a venit randul agentiilor de publicitate din Romania sa testeze avantajele pe care le ofera LG Pentouch TV. Si nu oricum, ci prin realizarea unor spoof-uri ale unor reclame celebre. Concursul (despre care puteti afla detalii pe IQads) a demarat in luna noiembrie si se incheie la sfarsitul acestei saptamani.

Making-Of-2

Pana in prezent, trei agentii si-au expus creatiile pline de originalitate, creatii realizate exclusiv cu ajutorul functiilor LG Pentouch TV:

Spof-MRM

Spoof-Cohn

  • Agentia Eventures a creat un spoof numit Think Small:

Spoof-EventuresCum au lucrat agentiile pentru realizarea acestor spoof-uri, puteti vedea aici.

Saptamana aceasta va fi publicat spoof-ul realizat de agentia FourHooks, iar la inceputul saptamanii viitoare vom anunta agentia castigatoare. Voua care dintre cele trei spoof-uri de pana acum va place cel mai mult? :)

Aflati detalii despre inovatorul LG Pentouch TV.

HR
HR
Ajouter un commentaire