Telefoane Mobile

Optimus-Pad

Lansata astazi, in cadrul Mobile World Congress 2011, LG Optimus Pad are trei atu-uri de baza:

  • Performanta: procesor 1Ghz Dual Core, Android 3.0, Multitasking
  • Multimedia: camera HD (recording & playback) si camera 3D stereoscopica, port HDMI
  • Design: dimensiuni optime, extrem de subtire (128 mm) si de usor (654 gr), display 8,9”

Mai mult despre cea mai noua tableta PC, in cele ce urmeaza.

Incorporand functii multimedia variate, LG Optimus Pad ofera un ecran unic de 8,9 inci pentru o lizibilitate de neegalat si pentru a putea fi tinuta intr-o singura mana de utilizatori. Astfel, LG impune un nou trend pe segmentul tabletelor ce incorporeaza ecrane de 7 si 10 inci.

LG Optimus Pad incoporeaza sistemul de operare Android 3.0, cea mai noua platforma Google, si procesorul NVIDIA Tegra 2. Prima tableta din lume cu camera 3D, LG Optimus Pad introduce consumatorii intr-o lume multimedia captivanta in care pot vizualiza continut Full HD 1080p.

Totodata, LG Optimus Pad reprezinta rezultatul unei colaborari de succes intre LG si NVIDIA, liderul in industria procesoarelor grafice. “Aceasta industrie este in permanenta schimbare”, afirma Phil Carmack, vicepresedinte senior al NVIDIA, divizia de mobile. “Tabletele iau locul computerelor personale din ce in ce mai repede, oferind capabilitati de neimaginat in trecut si o mobilitate completa. Noul LG Optimus Pad incorporeaza procesorul NVIDIA Tegra 2 pentru a oferi consumatorilor viteza, putere si performanta la un nivel nemaiintalnit pana acum.”

Optimus-Pad-2

Portabilitate & lizibilitate ideale
Cu o diagonala de 8,9 inci si o lungime pe orizontala de 149,4 mm, LG Optimus Pad ofera solutia ideala impatimitilor de tehnologie de ultima generatie , care aveau de ales pana acum intre tablete de dimensiuni prea mari ce nu ofera portabilitatea dorita sau cele cu dimeniuni prea mici care nu ofereau o buna lizibilitate. Datorita dimensiunilor optimizate LG Optimus Pad , poate fi tinuta extrem de usor intr-o mana, transportata cu usurinta si incape fara dificultate in orice poseta sau sevieta de mici dimensiuni. Cu un aspect de 15:9, LG Optimus Pad faciliteaza accesarea unei game largi de aplicatii din Adroid Market iar rezolutia ecranului WXGA de 1280 x 768 afiseaza continut multimedia in culori vibrante intr-un mod full widescreen.

Platforma puternica, rapida si versatila
LG Optimus Pad incorporeaza sistemul de operare Android 3.0, noua platforma Google optimizata pentru tablete care suporta rezolutii mult mai mari si aplicatii special create pentru tablete, precum Google eBooks, Google Maps 5 si Google Talk. Totodata, Android 3.0 faciliteaza utilizarea terminalului LG Optimus Pad cu o interfata optimizata si intuitiva asemanatoare celei de pe PC-uri. LG Optimus Pad incorporeaza un procesor dual-core NVIDIA Tegra 2, de 1Gz, pentru navigare pe internet fara intreruperi si rularea rapida a aplicatiilor. Uimitoarele capabilitati grafice si multitasking ale NVIDIA Tegra 2 permit terminalului rularea cu usurinta a mai multor aplicatii simultan precum si a continutului multimedia interactiv.

Raiul pentru pasionatii de Multimedia
Fiind prima tableta din lume ce incorporeaza o camera 3D, utilizatorii pot surprinde imagini vibrante si pot inregistra continut video pentru a fi vizualizate pe un televizor 3D utilizand conexiunea HDMI sau transferate pe web via YouTube3D. In plus, posibilitatea videoconferintei va satisface nevoile consumatorilor din segmentul business . Cu ajutorul decodorului Full HD 1080p, cinefilii pot transfera continut video la o calitate superioara, pe propriul televizor fara a pierde din calitatea imaginii. Nici pasionatii de jocuri nu au fost uitati. Acestia se vor bucura de colectia mare de jocuri, la o calitatea asemanatoare celei oferite de console, disponibile prin aplicatia Tegra Zone care ruleaza perfect pe LG Optimus Pad.

LG Optimus Pad va fi introdus pe pietele locale incepand cu luna martie a anului curent.

HR
HR
Ajouter un commentaire