Telefoane Mobile

LG-Optimus-Pad

“Utilitate maxima” – acestea sunt cuvintele ce ar putea defini noua tableta LG Optimus Pad. Multimea de inovatii, printre care experienta 3D, display-ul de 8.9”, procesorul mobil dual core si platforma Android 3.0 releva LG Optimus Pad ca fiind tableta ideala. Bucura-te de fiecare moment, in compania unei tablete complete:

Ecran de 8.9 inchi – echilibrul perfect intre portabilitate si performanta

Un telefon Android mare (de 7 inchi) sau un iTelefon extrem de mare (9.7 inchi)? Mai bine o tableta care sa aduca echilibrul, pe care sa o poti tine in mana si in acelasi timp sa-ti spuna la dispozitie performante exceptionale. Dimensiunile LG Optimus Pad sunt 243 x 149.4 x 12.8 mm, cu o greutate de 630 grame (adica sub 3 mere :) ).

Inregistrare 3D

LG Optimus Pad permite inregistrare in sistem 3D, gratie celor doua camere stereoscopice, pozitionate in partea din spate a tabletei. Filmul rezultat poate fi sharuit, prin cablu sau wireless, catre o multime de device-uri: calculatorul personal, televizor sau direct incarcat pe canalul Youtube.com/3D

Procesor Dual Core

Procesorul dual core, alaturi de sistemul video FullHD pozitioneaza tableta LG Optimus Pad ca avand o performanta de pana la 3 ori mai buna decat o tableta concurenta, in teste precum CPU-Coremark, Web-Moonbat, HTML 6 – GUImark2 sau Flash.

Android 3.0 Honeycomb

Platforma Android 3.0 vine sa intregeasca functiile noii tablete LG Optimus Pad, prin integrare perefecta cu telefonul mobil si cu laptopul, alaturi de suita completa Google, ce include Google Maps 3D, Gmail, Video-Conferinte, Google Books, Google Music sau Youtube 3D.

LG Optimus Pad este disponibil in Romania si poate fi cumparat online pe eMAG.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire