Telefoane Mobile

LG-OptimusOne

Ce-ai spune despre un telefon care s-a vandut in peste un milion de exemplare, in doar 40 de zile din momentul lansarii? Unul dintre primele telefoane cu sistem de operare Android 2.2 – cea mai recenta versiune dezvoltata de Google. Un telefon ale carui optiuni te fac sa intelegi ce inseamna cu adevarat “smartphone“.

Iti prezentam un nou model din seria telefoanelor inteligente Optimus, LG Optimus One – telefon care incorporeaza sistemul de operare Android 2.2 (Froyo), aducand o optimizare pentru serviciile Google Mobile, pentru a oferi consumatorilor o experienta imbunatatita de utilizare.

LG Optimus One este primul telefon inteligent cu Android 2.2, Froyo, oferit de LG pe piata din Romania. Aceasta platforma permite navigarea pe internet cu o viteza de pana la 3 ori mai mare, datorita optimizarii browserului. Cu un management al memoriei optimizat, performanta in ce priveste deschiderea si rularea aplicatiilor este mult imbunatatita.

In plus, Optimus One permite instalarea aplicatiilor direct pe cardul microSD, astfel ca utilizatorii nu mai sunt limitati de memoria interna, iar optiunea de updatare automata pentru programele Android 2.2. ofera usurinta utilizarii celor mai noi versiuni ale aplicatiilor preferate.

YouTube Preview Image

Conexiune rapida, oriunde si oricand
Prin simpla conectare la portul USB al laptopului, LG Optimus One se transforma intr-un modem care iti permite conexiunea la internet oriunde te-ai afla. De asemenea, cu LG Optimus One va puteti creea propriul HotSpot Wi-fi portabil la care se pot conecta maxim cinci utilizatori. Acestia pot accesa informatiile online folosind conexiunea de date partajata a telefonului.
Disponibilitatea widget-urilor si capacitatile multitasking ofera informatii in timp real, direct pe ecranul smart-phone-ului; puteti astfel verifica prognoza meteo sau va puteti verifica mailul, cu aceiasi usurinta. Aveti acces rapid la retelele sociale, putand astfel ramane tot timpul in legatura cu prietenii.

Platforma imbunatatita pentru eficienta profesionala
Prin functia Support Exhange, LG Optimus One permite sincronizarea cu calendarul Outlook, oferind totodata si o securitate mai mare.

Telefonul incorporeaza de asemenea si o camera cu functii precum face tracking si smile shot, pentru pana la 5 persoane in aceiasi fotografie.

La acestea, se adauga posibilitatea accesarii a peste 80 000 de aplicatii Android.

LG Optimus One este disponibil la preturi excelente in magazinele Vodafone si pe www.vodafone.ro, unde beneficiezi de cea mai buna acoperire si cel mai rapid internet mobil pentru smartphone-ul LG Optimus One.

HR
HR
Ajouter un commentaire