Telefoane Mobile

LG Optimus L9

Prin lansarea la nivel global, LG Optimus L9 continuă seria L de smartphone-uri LG cu design elegant. În urma lansării cu succes a modelelor Optimus L3, Optimus L5 şi Optimus L7 în acest an, Optimus L9 va continua succesul seriei L prin aspectele de design premium dezvoltate de LG ca lider în acest domeniu.

Fiind creat pe baza filozofiei LG de design, L-Style, Optimus L9 are o grosime de doar 9,1 mm, cu o bandă metalică care conferă un aspect subţire şi o formă pătrată modernă care oferă confort în utilizare şi un aspect stilat.

Cel mai mare display din acestă categorie, display-ul IPS de 4,7 inci, este disponibil pe Optimus L9 şi oferă imagini naturale cu detalii incredibile pentru o experienţă de vizualizare confortabilă. Bateria de mare densitate, cu o capacitate de 2.150 mAh SiO+ permite utilizatorilor să se bucure de noile funcţii ale interfeţei pe durata întregii zile la o performaţă optimă, fără a face compromisuri în privinţa design-ului.

LG Optimus L9 a fost special creat drept un smartphone mai performant prin intermediul funcţiilor diferenţiatoare ale experienţei de utilizare, precum QTranslator şi tastatura My Style, precum şi binecunoscuta funcţie QMemoTM.

Funcţia QTranslator traduce instant nu numai cuvinte, dar chiar întregi propoziţii şi fraze din 44 în alte 64 de limbi printr-o simplă scanare. Folosind tehnologia Optical Character Recognition (OCR), această funcţie recunoaşte literele scanate cu camera şi se foloseşte de dicţionare electronice sau de motoare de traducere online pentru a traduce cuvinte, propoziţii şi fraze.

Tastatura My Style ajustează poziţia tastelor pe tastatură în funcţie de cum tastează utilizatorul, cu o mână (fie stânga sau dreapta) sau cu două. De altfel, Optimus L9 va include şi QMemoTM care permite utilizatorilor să facă capturi de ecran şi însemnări şi să îşi partajeze ideile.

Specificaţii:

  • Sistem de operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Chipset: 1Ghz Dual-Core
  • Ecran: 4,7-inch IPS Display
  • Memorie: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC
  • Camere: 5MP spate / VGA faţă
  • Baterie: 2.150 mAh SiO+
  • Dimensiune: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm / 125g
  • Altele: DLNA, QMemoTM, funcţie QTranslator, tastatură My Style
HR
HR
Ajouter un commentaire