Telefoane Mobile

LG Optimus L3
LG Optimus L3 este un smartphone compact, stilat si accesibil, un echilibru perfect intre tehnologie si stil.

Optimus L3, telefon din gama L, pune accentul pe design si accesibilitate: materiale de calitate, super-slim (o grosime de doar 11.8mm, printre cele mai subtiri din gama sa), cu sistem de operare Android 2.3 si un procesor de 800 Mhz.

YouTube Preview Image

LG Optimus L3 are integrare SNS, camera foto de 3.15 MP si tehnologie HSDPA de 3.6Mbps. O recenzie completa a telefonului poti citi pe PhoneArena.com.

Bucura-te de ecranul de 3.2” al noului LG Optimus L3 fara a face compromisuri in privinta stilului si dimensiunilor telefonului. Unghiurile drepte ale telefonului se impletesc armonios cu accentele metalice si textura placuta la atingere a carcasei. Designul LG Optimus L3 iti completeaza tinuta eleganta, dar in acelasi timp iti permite sa te bucuri la maxim de continutul foto si video.

Telefonul LG Optimus L3 este disponibil in promotie la Vodafone, la un pret incepand cu 9€ – vezi detalii.

Cu un ecran generos de 3.2 inch ce raspunde foarte usor la comenzi, un browser optimizat pentru viteza si un meniu usor de utilizat, Optimus L3 va deveni in scurt timp un partener de incredere. Disponibil in 2 culori, alb si negru.

HR
HR
Ajouter un commentaire