LG-Optimus-G

LG Electronics (LG) prezinta  cel mai nou dispozitiv mobil premium al companiei, Optimus G, un smartphone high-end care oferă performaţe ridicate, un design elegant şi o experienţă de utilizare inovatoare. Fiind primul dispozitiv LTE care dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core, Optimus G va fi o referință pentru toate viitoarele smartphone-uri premium LG.

Tehnologii de top
Pentru a oferi cel mai performant smartphone consumatorilor, LG a lucrat cu cei mai buni parteneri şi tehnologii de top din industrie. Astfel, LG Optimus G a fost creat în colaborare cu Qualcomm, devenind primul smartphone cu CPU Snapdragon S4 Pro. De asemenea, LG a colaborat şi cu companiile LG Chem, LG Display şi LG Innotek pentru crearea unei baterii cu o capacitate extraordinară şi pentru îmbunătăţirea experienţelor de utilizare şi de vizualizare.

Procesor Quad-Core de generaţie următoare cu LTE
LG Optimus G va fi primul smartphone comercial şi global care va dispune de procesorul Snapdragon S4 Pro (APQ8064) cu CPU Quad-Core Krait, capabilităţi LTE şi cea mai nouă generaţie de GPU Adreno 320. Procesorul Snapdragon S4 Pro rulează la o frecvenţă de 1,5 Ghz şi dispune de funcţia Asynchronous Symmetric Multiprocessing (aSMP), care permite fiecărui nucleu să pornească sau să se oprească independent, astfel încât se obţine performanţă maximă şi o viaţă a bateriei mai bună. Mai mult, Adreno 320 este de peste 3 ori mai rapid decât Adreno 225, care putea fi găsit în procesoarele Snapdragon precedente, obţinându-se astfel o performanţă de gaming îmbunătăţită cu un frame rate ridicat şi suport pentru ecrane cu rezoluţie HD.

Display de ultimă oră şi eficienţă remarcabilă a bateriei
Cu ajutorul LG Display, Optimus G dispune de un extraordinar ecran WXGA de 4,7 inci True HD IPS+ de 320 ppi densitate de pixeli (1280×768 pixeli) şi un panou Stripe RGB IPS cu raport de 15:9. LG Display a depășit limitele tehnologice, printr-un display True HD IPS+ care oferă o imagine mai clară cu o acurateţe a culorii sRGB de 100%, astfel oferind imagini clare şi naturale.

Mai mult, LG Optimus G va fi primul smartphone care va dispune de tehnologiile recent dezvoltate de către LG Innotek şi LG Display, respectiv G2 Touch Hybrid Display pentru panouri touchscreen (TSP). G2 Touch Hybrid Display este mai subţire decât actualele TSP-uri şi oferă cel mai subţire panou fără reflecţii difuze pentru o vizibilitate mai bună chiar şi în aer liber. Datorită noii tehnologii, grosimea panoului ecranului a fost redusă, iar ecranul în sine este mult mai rezistent la deteriorare.

În cele din urmă, LG Chem a dezvoltat o baterie de densitate înaltă, de 2.100 mAh care dispune de o capacitate mai mare şi cicluri de încărcare prelungite. Noua tehnologie încorporată în această baterie prelungeşte durata de viaţă a bateriei până la 800 de cicluri la capabilităţi de încărcare de 80%, mult îmbunătăţită faţă de durata de viaţă actuală de 500 de cicluri.

Experienţă îmbunătăţită de utilizare (UX) pentru productivitate şi divertisment
Indiferent dacă utilizatorii au nevoie de funcţionalităţi sporite sau de mai mult divertisment în viaţa de zi cu zi, LG Optimus G răspunde oricărei cerințe, oferind inclusiv o cameră de rezoluţie înaltă de 13 MP şi funcții unice de utilizare, precum:

 • Live Zooming permite mărirea şi micşorarea în timpul vizualizării unui clip video
 • Dual Screen Dual Play permite vizualizarea imaginilor de pe smartphone pe TV și poate afişa conţinut diferit pe fiecare ecran. Spre exemplu, o prezentare poate fi afişată pe TV în timp ce Optimus G poate arăta notiţele despre prezentare
 • Qmemo™, disponibil pentru prima dată la Optimus Vu şi care permite utilizatorilor să scrie, să deseneze sau să noteze cu degetul o observaţie direct pe captura de ecran pentru partajare instantanee sub formă de ataşament sau URL
 • Time Catch Shot permite utilizatorilor să selecteze şi să salveze cea mai bună fotografie din toate imaginile capturate înainte ca declanşatorul să fie eliberat
 • Cheese Shutter face o fotografie printr-o comandă vocală.

Îmbunătăţirile aduse experienţei de utilizare vor oferi un plus de productivitate intuitiv şi instant care va permite realizarea sarcinilor mai eficient decât printr-un simplu multitasking.

Aspect modern şi inovator
LG Optimus G se înscrie în filozofia de design LG. Terminalul este încorporat într-o carcasă subţire şi atrăgătoare, elegantă, în linie cu filizofia de design LG. Pentru carcasa din spate este folosită o sticlă premium cu un model polarizat care oferă un aspect curat şi modern. Display-ul G2 Touch Hybrid contribuie semnificativ la design-ul Optimus G, întrucât reduce grosimea dispozitivului, iar acesta va încăpea mai confortabil în mână. Display-ul frontal negru se îmbină perfect cu carcasa telefonului.

NTT DOCOMO va fi primul operator global de telefonie care va dezvălui o ediţie pentru Japonia a LG Optimus G. Varianta internaţională va fi lansată în Coreea în septembrie, urmând extinderea şi pe alte pieţe din întreaga lume.

Specificaţii:

 • Chipset: Procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu 1,5GHz Quad-Core CPU, Adreno 320 GPU cu 4G LTE
 • Sistem de operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich\
 • Reţea: 2G / 3G / 4G LTE
 • Ecran: 4,7-inch WXGA True HD IPS+ (1280×768 pixeli) / raport 15:9
 • Memorie: 32GB
 • RAM: 2GB DDR
 • Camere: 13 MP spate / 1,3 MP faţă
 • Baterie: 2.100 mAh
 • Dimensiune: 131,9 x 68,9 x 8,45 mm
 • Greutate: 145 g
 • Altele: Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB2.0 HS, A-GPS, MHL, DLNA, NFC
HR
HR
Ajouter un commentaire