Telefoane Mobile

În urma inaugurării sale la Congresul Mobile World 2013, telefonul LG Optimus F5 – primul telefon din seria Optimus F – şi-a intrat în drepturi pe pieţele europene începând cu 29 aprilie. Lansat iniţial în Franţa, Optimus F5 va fi disponibil în următoarele săptămâni şi în America Centrală şi de Sud, Asia şi Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Telefoanele din seria Optimus F reprezintă o nouă gama de smartphone-uri Android pentru consumatorii care sunt gata să experimenteze viteză uimitoare 4G LTE , fără a fi supuşi costurilor ridicate, atribuite de regulă dispozitivelor cu aceste capacitate tehnice. Optimus F5 dispune de tehnologia avansată LTE şi o experienţă de utilizare îmbunătăţită, ca o componentă cheie a strategiei LG de a face smartphone-urile 4G la fel de omniprezente pe cât sunt de rapide.

Pentru că mărimea display-ului şi durata de viaţă a bateriei devin tot mai importante în rândul utilizatorilor de smartphone-uri, Optimus F5 vine echipat cu un procesor 1.2GHz Qualcomm Dual-Core şi dispune de un display IPS de 4.3 inch ce afişează imagini clare şi extrem de realiste, plus o baterie puternică de 2,150mAh, proiectată chiar de către inginerii LG.

Telefonul Optimus F5 include cel mai recent system de operare de la Android, respective Jelly Bean 4.1.2 şi unele dintre cele mai bune caracteristici inovatoare implementate de către LG în ultima vreme:

QSlide permite utilizatorilor să deschidă mai multe aplicaţii în acelaşi timp, în modul FullScreen, având capacitatea de a schimba dimensiunea, poziţia şi transparenta ferestrelor deschise.

Live Zooming permite utilizatorilor să folosească zoom într-un video pe care îl vizualizează, obţinând astfel o imagine mai apropiată şi mai detaliată

Funcția QTranslator traduce instantaneu nu doar cuvinte, ci fraze întregi și expresii, prin simplă utilizare a camerei pentru a scana textul. QTranslator acceptă 44 de limbi diferite și le poate traduce în 64 de limbi .

LG a menţinut standardele ridicate în mod contant în industria de telefonie mobile, cu tehnologie care completează şi nu complica viaţa utilizatorilor” a declarat Dr.Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Optimus F5 este o extensie naturală de la gama de dispozitive LTE, oferind viteza-fulger 4G LTE şi caracteristicile UX ale unui telefon premium. Cu telefonul Optimus F5, suntem încrezători că putem accesa o piaţă liberă de utilizatori de smartphone-uri noi şi modernizate care tânjesc după un dispozitiv LTE ,bogat în funcţii inovatoare.”

Specificaţii cheie:
Sistem de operare: Android Jelly Bean 4.1.2
Procesor: Qualcomm 1,2 GHz Dual-Core
Ecran: IPS 4.3-inch (256 ppi)
Acumulator: 2.150 mAh
Dimensiuni: 126.04 x 64.46 x 9.30mm
Memorie: 8 GB / 1 GB RAM / microSD (până la 32GB)
Camera: 5.0 MP AF față / spate 1.3 MP

HR
HR
Ajouter un commentaire