Telefoane Mobile

LG-Optimus-Black

Surprizele continua pentru LG Optimus Black: cel mai usor smartphone din lume primeste un “facelift” de la insusi Keith Haring, legendarul pop-artist urmand a-si transpune ideile de design asupra carcasei telefonului. LG se afla la a doua colaborare cu Fundatia Keith Haring, scopul fiind de a surprinde acel “joie de vivre” care descrie filosofia LG.

Prin acest parteneriat, consumatorii din întreaga lume vor beneficia de telefonul LG Optimus Black cu un design inedit creat de legendarul artist american Keith Haring. Avand o grosime de doar 6 mm si o greutate de 109 grame, noul terminal este oficial cel mai subtire si usor smartphone cu Android din lume.

LG si Fundatia Keith Haring au selectat doua lucrari din opera artistului pentru a crea carcase iconice pentru LG Optimus Black. Este a doua oara cand LG colaboreaza cu aceasta fundatie – în 2008, LG si Fundatia Keith Haring au create noi design-uri pentru terminalele LG KF600 si LG KF700, scopul fiind de a introduce mai mult arta în vietile consumatorilor.

Avand un design uimitor, LG Optimus Black este un terminal elegant fara a face însa niciun compromis în ceea ce priveste functionalitatea. În plus, LG Optimus Black va surprinde consumatorii prin sunetul de înalta calitate pe care îl ofera datorita unei antene special proiectata care elimina orice tip de interferente.

Încorporand noul display NOVA, Optimus Black asigura luminozitatea optima si vizibilitate în orice conditii de iluminare. Ecranul NOVA ofera o experienta de navigare web naturala, prin afisarea nuantelor de alb mai bine definite, în timp ce reduce consumul energiei cu 50% comparativ cu ecranele LCD conventionale. De asemenea, Optimus Black permite accesarea celor mai utilizate functii direct de pe ecran chiar daca este blocat, consumatorii putandu-le accesa prin simpla atingere cu degetul a unui icon sau prin miscarea terminalului. În plus, LG Optimus Black încorporeaza platforma upgradata Android 2.3, alaturi de prima camera frontala din lume, cu rezolutie de 2 megapixeli.

LG Optimus va fi disponibil în mai multe variante de culori printre care si alb si negru, în anumite piete din Europa, începand din luna martie. Vizitatorii targului World Mobile Congress 2011 vor putea vedea pentru prima data telefonul Keith Haring LG Optimus Black în perioada 14 – 17 februarie.

HR
HR
Ajouter un commentaire