Telefoane Mobile

LG-Optimus-Black

Piata telefoanelor mobile se afla intr-o continua dezvoltare, iar editia CES din acest an a demonstrat din plin acest lucru . Unul dintre cele mai asteptate modele in acest sens este LG Optimus Black, cel mai subtire smartphone fabricat pana la ora actuala. Ce il diferentiaza de restul competitorilor?

Optimus Black are doar 9,2mm grosime. Daca vorbim de cifre in termeni comparativi, luati in calcul grosimea unui iPhone4: 9,3mm. Adaugati display-ul capacitiv NOVA de 4 inch, capabil de o rezolutie de 480×800 pixeli la 16 milioane de culori, display care consuma cu pana la 50% mai putin fata de un display AMOLED, chiar si la luminozitate maxima. Nu v-am convins inca? Partea frontala a telefonului dispune de o camera de 2MP, iar pe spatele telefonului regasim o camera de 5MP, echipata cu FlashLED si capabila sa inregistreze content HD.

Ca si sistem de operare, Optimus Black ruleaza Android 2.2 Froyo cu interfata LG Optimus UI 2.0, interfata ce permite utilizatorului sa isi verifice emailurile, mesageria sau apelurile pierdute, direct din lock screen, fara a fi nevoit sa acceseze meniul telefonului. La capitolul “atuuri”, Optimus Black pluseaza cu diverse comenzi intuitive care folosesc accelerometrul in mod ingenios. Astfel, utilizatorul va putea accesa camera sau alte functii importante printr-o simpla atingere, ridicare sau agitare delicata a telefonului.

Inovatia nu se opreste aici: Optimus Black este prevazut cu Wi-Fi Direct, cel mai nou standard in ceea ce priveste conectivitatea in regim wireless. Pentru mai multe informatii despre Wi-Fi Direct , accesati acest link. Desi este prevazut cu un acumulator de 1500 mAh, Optimus Black are doar 109 grame, la acest fapt contribuind componentele si designul ingenios.

Printre alte caracteristici, amintim jack-ul audio de 3.5mm, Bluetooth compatibil A2DP, GPS, Doc Viewer, pachet Google, accelerometru si senzor de proximitate pentru auto turn-off. Optimus Black suporta carduri microSD de pana la 32GB si va primi update la versiunea Gingerbread (2.3) a sistemului de operare Android.

Revenim in curand cu noi detalii. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire