Telefoane Mobile

LG_Optimus7

LG Electronics anunta lansarea globala a noului telefon LG Optimus 7, bazat in intregime pe sistemul de operare Windows Phone 7.

LG Optimus 7 este rezultatul stransei colaborari dintre LG si Microsoft, imbinand perfect noua experienta a utilizarii sistemului de operare Windows Phone 7 cu tehnologiile unice disponibile doar in caracteristicile LG. Acestea includ aplicatia PlayTo, bazata  pe tehnologia DLNA si Augmented Reality, functii care sunt disponibile ca Live Tiles pe telefonul LG Optimus 7.


LG Optimus 7 a fost conceput pentru a se potrivi oricarui tip de utilizator, iar functia Play-To demonstreaza perfect acest lucru, deoarece a fost dezvoltata  pentru ca utilizatorii sa aiba acces la sharing multimedia, bazat pe tehnologia DLNA. Astfel, functia Play-To va permite utilizatorilor sa acceseze imaginile si continutul de tip video sau audio prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Pe scurt, datorita acestei functii, vei putea asculta muzica de pe telefon pe sistemul audio de acasa sau vei putea vizualiza pozele de pe telefon pe televizorul din living.

LG_Optimus7_2
Aplicatia ScanSearch foloseste ultimele inovatii in ceea ce priveste tehnologia Augmented Reality, utilizatorul avand acces in timp real la informatii relevante despre shopping, vreme, banking sau divertisment, intr-o experienta memorabila.

Poze sau filme, mai usor de realizat cu Optimus 7

Utilizatorii dornici de continut digital HD vor fi fericiti sa afle ca LG Optimus7 poate inregistra continut High Definition (720p) in format 16:9, fiind prevazut cu o camera de 5 megapixeli. Continutul poate fi distribuit ulterior in retelele sociale, datorita setarilor incluse in sistemul de oeprare sau poate fi vizionat pe un display compatibil, folosind functia Play To. De asemenea, camera de 5 megapixeli este prevazuta cu diverse functii, pentru a ajuta utilizatorul sa fotografieze sau sa filmeze intotdeauna in mod optim. Astfel, functia Intelligent Shot va optimiza setarile in functie de subiectul pozat, in timp ce Panoramic Mode va uni pozele unei panorame de 360 de grade.

LG_Optimus7_3
Noi modalitati de interactivitate

Interfata Optimus 7 este impartita in sectiuni numite “Live Tiles”, continutul meniului fiind integrat in diversele categorii specifice, si anume People, Pictures, Games, Music+Video, Marketplace si Office.

Specificatii:

125 x 59.8 x 11.5mm
3.8” touchscreen capacitiv
Procesor Qualcomm Snapdragon QSD8650 1GHz
Memorie interna 16GB / 512 RAM
GPS, WiFi 802.11 b/g/n
Acumulator 1500mAh
Camera 5MP cu blitz LED
Bluetooth 2.1
Mufa pentru casti 3.5mm
Accelerometru
Senzor proximitate
Senzor lumina mediu ambiant
Busola digitala

Vezi album de poze LG Optimus 7

Descarcati lista completa a specificatiilor.

Comunicat de presa – lansarea LG Optimus 7 | Comunicat de presa – Evolutie LG Mobile

Detalii despre LG Optimus 7 pe site-ul LG (click pentru informatii)

HR
HR
Ajouter un commentaire