Telefoane Mobile

Va prezentam zilele trecute Optimus 7, primul telefon LG cu sistem de operare Windows Phone 7. Au testat si au scris despre telefon:

  • Mobbi.ro: Rulează WP7 foarte bine, ecranul raspunde bine la atingere, difuzorul sună suficient de tare încât să-l auzi din buzunar. Am apreciat calitatea bună a sunetului în convorbire, se aude foarte bine.
  • BusinessCover.ro: Aş recomanda LG Optimus 7? Da, pentru cine vrea ceva cu totul nou, dar bine realizat, e o variantă demnă de luat în seamă la iPhone si Android
  • Refresh.ro: Alaturi de fonturile mari si subtiri, sistemul de operare face din navigare o operatiune extrem de usoara si intuitiva.
  • Ionut Balan, Chip.ro: Pe LG Optimus, Windows Phone 7 se misca extrem de bine si asta conteaza enorm. Mult mai bine decat ma asteptam. Practic nu ai lag deloc (ok, si configuratia hardware e generoasa).

Optimus7Noul telefon Optimus 7 il regasiti de acum in magazinele Vodafone si pe Vodafone.ro, cu un pret incepand de la 129 euro (tva inclus).

Pentru a afla mai multe detalii despre telefon, pe Vodafone.ro veti regasi un micro-site de prezentare, in care sunt incluse informatii despre cateva din principalele functii ale telefonului: PlayTo, Camera HD si ScanSearch. Detalii si prezentare 360 pe vodafone.ro/optimus7

HR
HR
Ajouter un commentaire