Telefoane Mobile

LG_Optimus_4X_HD_Blog

LG a prezentat astazi primul smartphone cu procesor Quad-Core, LG Optimus 4X HD. Imbinand procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 de 1.5 GHz cu display-ul IPS True HD, noul LG Optimus 4X HD ofera o performanta de PC.

Procesorul NVIDIA Tegra 3 este singurul procesor mobil Quad-Core 4-PLUS-1 din lume creat pentru o performanta multimedia avansata si care foloseste un al cincilea nucleu dedicat eficientizarii bateriei pentru functii cu un consum mai redus precum standby activ sau playback pentru muzica. In momentul functionarii la viteza maxima, unitatea de procesare grafica cu 12 nuclee (GPU) din Tegra 3 ofera o experienta vizuala extraordinara si o calitate a jocurilor asemenea consolelor.

Cu un disply IPS True HD, Optimus 4X HD ofera cea mai buna experienta de vizionare la o rezolutie ridicata, cu claritate si fara distorsiuni ale culorilor. Optimus 4X HD include o memorie interna de 16 GB si foloseste cea mai noua versiune Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alaturi de performanta puternica si rapida, Optimus 4X HD incorporeaza o camera de 8 megapixeli, cu senzor BSI (Backside Illumination) si blit LED, precum si functii multimedia pentru a oferi utilizatorilor o experienta multimedia completa.

Designerii LG au lucrat astfel incat look-ul smartphone-ului sa nu fie mai prejos de performanta. Cu o grosime de doar 8.9 mm, terminalul are un design slim cu finisaje si materiale de calitate.

Specificatii LG Optimus 4X HD:

  • Procesor Quad-Core 1.5GHz (NVIDIA Tegra 3)
  • Display IPS True HD de 4.7-inci (1280 x 720)
  • Memorie: 16GB eMMC si 1GB LP DDR2
  • Camera principala: 8.0MP cu senzor BSI si camera secundara:1.3MP
  • SO: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Baterie: 2,150mAh
HR
HR
Ajouter un commentaire