Events Telefoane Mobile

LG Optimus 3D: Telefonul Anului

Events, Telefoane Mobile | 22 December 2011Comments Off

LG Optimus 3D

Despre LG Optimus 3D, primul smartphone 3D din lume, v-am mai vorbit (in articole precum Ce spun utilizatorii despre LG Optimus 3D, Viata in trei dimensiuni, cu LG Optimus 3D sau Cel mai inovator device mobil al anului).

LG Optimus 3D este primul smartphone ce inregistreaza in format 3D, primul telefon pe care puteti urmari filme 3D sau va puteti juca 3D fara a fi nevoie de ochelari speciali – dar asta nu este totul: LG Optimus 3D are o configuratie speciala Tri-Dual, care il pozitioneaza drept unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale momentului. TriDual inseamna procesor dual-core dual-channel dual-memory.

Cu aceasta arhitectura ‘Tri-Dual’, LG Optimus 3D nu este doar de doua ori mai performant, ci dispune si de suport complet pentru a folosi la maxim puterea celor doua nuclee. Iti permite astfel utilizarea de functii mai performante la viteze mai mari, avand pentru prima data parte de experienta 3D completa (inregistrare 3D in timp real, vizualizare la calitate fullHD, fara ochelari si partajare de continut 3D altor aparate sau canale compatibile 3D).

LG Optimus 3D, cel mai inovator produs al anului, potrivit MobileChoice, este nominalizat intre Produsele Anului 2011.

Voteaza-l si poti castiga unul dintre cele 4 Super-Premii puse in joc, printre care un Televizor LG LED 3D. Inscrie-te acum in concurs.

Telefonul este disponibil in oferta Vodafone, Orange, precum si in magazinele online de profil.

HR
HR
Ajouter un commentaire