Telefoane Mobile

LG-Optimus-3D

Televizoare 3D. Monitoare 3D. Este normal ca pasul urmator sa fie telefonul 3D. Si LG Electronics inoveaza din nou, prezentand, in cadrul Mobile World Congress 2011, primul telefon 3D din lume: mult-asteptatul LG Optimus 3D.

Terminalul LG Optimus 3D introduce in premiera mondiala o serie de tehnologii inovatoare, precum prima arhitectura de tip dual-core, dual-channel si dual-memory, alaturi de prima platforma 3D ce permite înregistrarea, vizualizarea si transferul continutului 3D.

Performanta uimitoare cu configuratia unica “Tri-Dual”
LG Optimus 3D este un terminal ce ofera viteza si putere mare de procesare datorita configuratiei unice LG “tri-dual” — dual-core, dual-channel si dual-memory. Aceasta configuratie permite utilizatorilor sa beneficieze de o performanta sporita si o automie mai mare comparativ cu telefoanele inteligente clasice, oferind un procesor dual-core de 1Gz.

Spre deosebire de telefoanele inteligente dual-core, single-channel si single-memory LG Optimus 3D ofera beneficii evidente datorita simultaneitatii transferului de date – care este si mai rapid – între dual-core si dual-memory. Utilizatorii pot naviga pe internet, pot trece dintr-un program în altul, pot juca jocuri la o viteza mai mare si pot viziona filme, fara intreruperi si pentru o durata mai mare de timp decat pana acum.

Experienta 3D completa: Înregistrare-Vizualizare-Transfer 3D
Camera de 5 megapixeli cu lentile duble a LG Optimus 3D permite utilizatorilor sa surprinda în imagini sau înregistrari video 3D cele mai frumoase momente din viata lor, oricand si oriunde. Ecranul WVGA cu diagonala de 4,3 inci reda fidel experienta 3D fara a fi necesara utilizarea ochelarilor speciali. În plus, ecranul afiseaza imagini luminoase si clare permitand consumatorilor sa vizualizeze continut multimedia atat 2D (rezolutie de pana la 1080p) cat si 3D (rezolutie de pana la 720p). Printr-o simpla atingere a tastei LG 3D Hot Key, utilizatorii vor putea accesa cu usurinta cele 5 interfete dedicate 3D : Galerie, Camera, Jocuri si Aplicatii, YouTube 3D si Ghid 3D.

Optimus3D-2

Continutul 3D înregistrat se poate transfera cu usurinta prin conexiune HDMI 1.4 pe televizoarele si monitoarele 3D, fiind totodata compatibil cu produsele DLNA Certified™.

Utilizatoriilor li se ofera posibilitatea de incarcare, streaming si partajare a continutului 3D creat cu ajutorul telefonului LG Optimus 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube (youtube.com/3D).

LG Optimus 3D va fi introdus pe piata globala, începand cu Europa, în al doilea trimestru al anului curent. Terminalul va fi lansat în prima faza cu sistem de operare Android 2.2 (Froyo), cu posibilitatea de a se face ulterior upgrade la Android 2.3 (Gingerbread). Data acestei upgradari va fi anuntata pe pietele locale la momentul respectiv.

Specificatii principale:

  • Procesor 1GHz Dual-Core Dual-Channel (Texas Instruments OMAP4)
  • Ecran WVGA 3D cu diagonala de 4,3 inci
  • Memorie de 8GB si 4Gb LP DDR2
  • Baterie 1.500 mAh
  • Camera de 5 MP cu doua obiective
  • Rezolutie 2D: 1080p, înregistrare si playback MPEG-4/H.264
  • Rezolutie 3D: 720p, înregistrare si playback H.264 SEI
  • HSPA+, DLNA/HDMI 1.4
  • H.264, H.263, DivX, MKV, WMV-9, ASF, AVI, 3GP, MP4
HR
HR
Ajouter un commentaire