Telefoane Mobile

LGOptimus-3D

Tehnologia avanseaza uimitor, iar smartphone-urile au din ce in ce mai multe functii, pe care in urma cu cativa ani multi dintre noi le considerau SF.

Publicatia MobileChoice a desemnat LG Optimus 3D (primul smartphone dual-core 3D din lume) drept cel mai inovator device mobil al anului 2011.

“Tehnologia 3D este acum prezenta pe primul telefon 3D, care nu doar inregistreaza in format 3D – va ofera si posibilitatea de a viziona 3DE, fara ochelari speciali, gratie display-ului avansat. [...] Optimus 3D vine echipa cu o serie de jocuri 3D de la Gameloft, cu tematici precum racing sau simulator de golf. Pentru faptul ca este primul telefon 3D si duce telefonia mobila cu un pas inainte, Optimus 3D primeste votul nostru. Urmatorul pas? Telefonul – holograma.” – Cititi recenzia completa pe MobileChoice.

LG Optimus 3D este primul smarpthone din lume echipat cu tehnologia Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory. Cu noua arhitectura ‘Tri-Dual’ nu este doar de doua ori mai performant, ci dispune si de suport complet pentru a folosi la maxim puterea celor doua nuclee. Iti permite astfel utilizarea de functii mai performante la viteze mai mari, avand pentru prima data parte de experienta 3D completa (inregistrare 3D in timp real, vizualizare la calitate fullHD, fara ochelari si partajare de continut 3D altor aparate sau canale compatibile 3D). Aflati mai multe despre LG Optimus 3D.

HR
HR
Ajouter un commentaire