Telefoane Mobile

Record LG Optimus 2x

LG a reusit o performanta demna de Cartea Recordurilor cu noul smartphone Optimus 2X, acesta fiind recunoscut ca primul telefon mobil din lume care functioneaza pe baza unui procesor dual-core.

Cartea Recordurilor este mandra sa anunte acest nou record si dorim sa felicitam compania LG pentru efortul depus in constructia smartphone-ului Optimus 2X“, a declarat Frank Foley, Vice-Presedinte Guinness World Records.

Anuntat de catre LG in decembrie 2010, Optimus 2x a fost prezentat marelui public in cadrul targului CES din luna Ianuarie. Optimus 2X a fost lansat pe piata din Korea in aceeasi luna, fiind momentan disponibil in America de Nord, Europa si Asia.

Procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2 incorporat in LG Optimus 2X ruleaza la o viteza de 1 GHz si ofera performante deosebite in redarea continutului video si audio, optimizand in acelasi timp consumul de energie. Utilizatorii beneficieaza astfel de viteza mult mai mare de navigare pe internet si de rulare a jocurilor, comparativ cu telefoanele inteligente cu procesor tip single-core de 1 GHz. Experienta Optimus 2X presupune o rezolutie de 1080p pentru inregistrari si playback video, smartphone-ul fiind optimizat pentru vizionarea continutului multimedia pe televizoare Full HD sau display-uri de PC, acest lucru fiind posibil cu ajutorul interfetei HDMI integrate. Datorita senzorului giroscopic, utilizatorii pot experimenta jocuri de ultima generatie, la calitatea consolelor, cu un control exceptional al comenzilor. In mod garantat, conectarea via HDMI la un display cu diagonala mare va oferi o experienta de gaming unica.

Recordurile nu se opresc aici: noul terminal LG este primul telefon care incorporeaza sunet surround multi-channel 7.1, ale carui caracteristici si calitate oferite se apropie cel mai mult de un sistem home theater. In plus, transferul de fisiere se realizeaza extrem de usor prin conectivitatea DNLA, ce permite utilizatorilor sa transfere continutul stocat, catre si de pe orice dispozitiv digital compatibil.

Caracteristici principale ale LG Optimus 2X

  • Procesor dual-core Tegra 2 NVIDIA de1GHz
  • 1080p MPEG-4/H.264 inregistrare si Playback
  • Functie Content Mirroring prin intermediul interfetei HDMI
  • Ecran WVGA de 4 inci
  • Camera principala de 8 megapixeli/ Camera frontala de 1,3 megapixeli
  • Sunet surround 7.1 multi-channel
  • Memorie interna de 8GB
  • Slot de memorie externa microSD (pana la 32GB)
  • Baterie 1,500 mAh
  • Suporta Adobe Flash Player 10.1

Telefonul LG Optimus 2x este disponibil in magazinele Vodafone si online, pe Vodafone.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire