Telefoane Mobile

LG-Optimus-2x

LG Electronics marcheaza un nou moment de referinta in istoria comunicatiilor mobile locale, introducand pe piata din Romania primul telefon inteligent din lume cu processor dual-core, LG Optimus 2X.

Procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2 incorporat in LG Optimus 2X ruleaza la o viteza de 1 GHz si ofera performante deosebite in redarea continutului video si audio, optimizand in acelasi timp consumul de energie. Utilizatorii beneficieaza astfel de viteza mult mai mare de navigare pe internet si de rulare a jocurilor, comparativ cu telefoanele inteligente cu procesor tip single-core de 1 GHz. Totodata, utilizatorii pot rula simultan mai multe aplicatii fara efect de sacadare.

Telefonul Optimus 2X ofera o experienta multimedia Full HD si o rezolutie de 1080p pentru inregistrare video si playback. Fiind optimizat pentru o conectivitate buna si transfer de fisiere, terminalul permite vizionarea continutului multimedia pe televizoare Full HD sau display-uri de PC prin intermediul interfetei HDMI. Datorita senzorului giroscopic, utilizatorii pot experimenta jocuri de ultima generatie, la calitatea consolelor, cu un control exceptional al comenzilor. Conectarea via HDMI la un display cu diagonala mare va oferi o experienta de gaming unica.

Noul terminal LG este primul telefon care incorporeaza sunet surround multi-channel 7.1, ale carui caracteristici si calitate oferite se apropie cel mai mult de un sistem home theater. In plus, transferul de fisiere se realizeaza extrem de usor prin conectivitatea DNLA, ce permite utilizatorilor sa transfere continutul stocat, catre si de pe orice dispozitiv digital compatibil.

Caracteristici principale ale LG Optimus 2X

  • Procesor dual-core Tegra 2 NVIDIA de1GHz
  • 1080p MPEG-4/H.264 inregistrare si Playback
  • Functie Content Mirroring prin intermediul interfetei HDMI
  • Ecran WVGA de 4 inci
  • Camera principala de 8 megapixeli/ Camera frontala de 1,3 megapixeli
  • Sunet surround 7.1 multi-channel
  • Memorie interna de 8GB
  • Slot de memorie externa microSD (pana la 32GB)
  • Baterie 1,500 mAh
  • Suporta Adobe Flash Player 10.1

Terminalul LG Optimus 2X (album poze) are la baza sistemul de operare Android 2.2, si va avea posibilitate de upgrade la Android 2.3.

LG Optimus 2X poate fi achizitionat in reteaua operatorului Vodafone si are un pret de pornire de 199 euro cu pachetul smartphone Complet 1500 si internet pe mobil 1 GB. Fara conectare, LG Optimus 2X costa 489 euro.

HR
HR
Ajouter un commentaire