Cinema 3D Smart TV

LG-OLED-Premii

Intr-o piata in care se lanseaza aproape saptamanal noi modele, poate fi dificil pentru consumatori sa faca alegerea potrivita atunci cand vor sa-si cumpere un televizor. Unii apeleaza la sfatul prietenilor, altii la expertiza profesionistilor din domeniu.

Iata de ce LG OLED TV, care va fi lansat curand si in Romania, ar putea fi prima alegere: este unul dintre cele mai premiate televizoare din 2012-2013.

LG OLED TV EA8800 a obtinut in luna ianuarie CES 2013 Innovation Award, in cadrul unuia dintre cele mai importante targuri de profil din Statele Unite.

Televizorul OLED EM9700 a fost premiat pentru designul sau de catre iF Design Awards (in 2013) si IDEA (2012). Acelasi model a fost premiat la CES si in 2012, cu titlurile “Best of Show” si “Best of CES 2012″, oferite de CNET. Dintre specialistii prezenti la CES 2013, modelul amintit a mai fost apreciat de Technobufallo (“televizorul este senzational, incredibil de subtire si simplu de utilizat), HDGuru si Popular Mechanics.

Pe parcursul anului 2012, OLED-ul LG a mai fost apreciat de Society of Information Display (SID), care l-a selectat drept “Best in Show” in cadrul evenimentului Display Week 2012. Totodata, televizorul a primit medialia de argint in cadrul IDEA - International Design Excellence Awards, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de design de produs.

Premiile continua cu cele oferite de European Imaging and Sound Association (EISA)European Display Achievement 2012-2013 si de CE Pro BEST, care apreciaza televizorul drept unul dintre cele avansate sisteme, cu un design elegant, incredibila calitate a imaginii si suport LG Cinema 3D Smart TV.

Asadar, daca tineti cont de sfatul expertilor stiti ce televizor sa alegeti. :)

HR
HR
Ajouter un commentaire