Audio-Video Events

Cu scopul de a deveni liderul piatei globale de electrocasnice până în anul 2015, LG a prezentat la Berlin cele mai recente produse.

 

LG a prezentat o gamă impresionantă de aparate eficiente din punct de vedere energetic, destinate pentru locuinţa, la LG Innovative Festival ( InnoFest) 2013, desfăşurat în Berlin. La eveniment au participat aproximativ 300 de parteneri de afaceri ai companiei precum şi acţionari din Europa.

Cele mai recente electrocasnice LG, inclusiv maşina de spălat Eco-Hybrid, (prevăzută cu uscător) şi frigiderele energie clasa A+++, dispun de o serie de funcţii inovatoare şi de tehnologii de ultimă oră iar prin consolidarea gamei de electrocasnice adaptate pentru fiecare piaţă, LG îşi propune să consolideze poziţia la nivel global şi să devină liderul pieţei globale de electrocasnice până în 2015.

“Atunci când achiziţionează electrocasnice, consumatorii europeni apreciază foarte mult eficienţa energetică a acestora, şi abia apoi confortul şi designul inovativ ” , a declarat Seong-Jing Jo, preşedinte şi CEO LG Home Appliance Company Electrocasnice. ” Ştim că aceste caracteristici sunt prioritare pentru că ascultam tot timpul cerinţele consumatorilor şi monitorizăm cu atenţie tendinţele industriei, cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor consumatorilor din zilele noastre”.

LG vede perspectiva consumatorilor ca un factor-cheie în capacitatea companiei de a se diferenţia de concurenţă.Spre exemplu, ca o componentă a acestui demers, LG conduce laboratoare de dezvoltare pentru stilul de viaţă al consumatorilor ce cumpăra frigidere, în Germania şi Spania, precum şi un laborator de cercetare pentru maşinile de spălat ( tot în Germania ) şi un laborator de design în Londra.Fiecare dintre aceste centre permite dezvoltarea de produse capabile să răspundă nevoilor reale ale consumatorilor mereu ocupaţi, dar şi conştienţi de importanta mediului înconjurător. Mai mult, locaţiile responsabile cu producţia, precum fabrica LG din Polonia, fabrica aparate care sunt special concepute şi construite pentru a satistace nevoile din acea regiune specifică.

“LG îşi întăreşte imaginea de brand premium şi simultan consolidează gama de electrocasnice pentru piaţa europeană.Această dublă strategie vizează consolidarea continuă a poziţiei noastre pe piaţa din Europa” , a adăugat domnul Seong-Jing Jo.

În atenţia publicului prezent în acest an la LG InnoFest din Berlin a fost maşina de spălat Eco-Hybrid, care este şi uscător în acelaşi timp, având o capacitate de spălare de până la 12kg, respectiv 8 kg pentru uscare şi 9 kg ca un uscător de sine-statator. Având în vedere preţurile în continuă creştere pentru consumul de apă şi energie, noile maşini de spălat LG sunt foarte potrivite pentru consumatorii europeni care caută modalităţi de a economisi apă şi energie prin electrocasnicele pe care le folosesc. Aparatele convenţionale de spălare şi uscare utilizează în mod normal apă şi în procesul de uscare. Pe de altă parte, noile electrocasnice LG fac posibilă economisirea de energie printr-o modalitate convenabilă de uscare cu aer, care completează modul de uscare convenţional iar acest lucru economiseşte consumatorului până la 6900 de litri de apă pe an. [1]. Mai mult, uscătoarele Eco-Hybrid au un mod Eco şi un modul de Viteză care utilizează până la aproximativ 50% mai puţină energie decât uscătoarele convenţionale [2] în timp ce modulul de Viteza este cu 30% mai rapid.

Noile maşini de spălat LG sunt dotate cu motorul 6 Motion Direct Drive, oferind consumatorilor o mai bună performanţă şi o îngrijire îmbunătăţită a ţesăturilor. Astfel, folosind diverse combinaţii de viteză ale motorului în funcţie de haine, maşinile de spălat echipate cu tehnologia şi motorul 6 Motion Direct Drive permit mai puţine daune ale materialelor şi ţesăturilor aflate în maşina de spălat.

Alături de aparatura eco, LG a prezentat şi primul congelator A+++ cu sistem Door-in-Door, compania urmând să introducă pe piaţa noile aparate şi tehnologii prin intermediul parteneriatelor cu distribuitorii locali şi cu ajutorul Campaniei Smart.

[1]Uscarea în modulul în aer este bazată pe o medie de 220 de cicluri de uscare pe an, utilizând 40,2litri de apă ( la modelele convenţionale).
[2]comparativ cu un uscător evaluat la clasa A, 9kg bazat pe standardele IEC ( testat în laboratoarele LG)
[3]comparativ cu un uscător evaluat la clasa A, de 9 kg pe modul ECO ( testat în laboratoarele LG)

HR
HR
Ajouter un commentaire