Events

Panama-Team

Echipa Republicii Panama, reprezentata de catre Cristina Sales Ancines si Jennifer Sales, a castigat locul I in cadrul Campionatului Mondial de SMS-uri LG. Campionatul a avut loc in Gotham Hall din New York, avand ca premiu 100,000 USD si un numar impresionant de participanti, din peste 16 tari.

LG-WorldCup

Fiind o adevarata sarbatoare pentru impatimitii telefoniei mobile, LG Mobile Worldcup a devenit foarte repede un eveniment de talie mondiala, numarul tarilor participante ajungand de la patru (in 2008), la saisprezece (in 2010). Peste 13 milioane de persoane au participat in LG Mobile Worldcup per total, in perioada 2008-2010.

LG-Record

Concurentii au folosit pe toata durata competitiei noile telefoane LG Chocolate BL20 si LG TOWN GT350, acestea fiind de altfel telefoanele oficiale ale competitiei. Locurile 2 si 3 au fost acordate echipei Coreei, respectiv Braziliei. De asemenea, participantii au putut sa stabileasca un nou record mondial in ceea ce priveste rapiditatea in trimiterea unui SMS de pe un telefon dotat cu tastatura QWERTY.

Astfel, Cheong Kit din Australia a reusit un nou record mondial, tastand un text de 264 de caractere in doar 77 de secunde, reusind astfel sa se impuna in fata castigatorului titlului din 2010 – Pedro Matias, printr-o diferenta de 43 de secunde. Selectia finalistilor pentru LG Mobile Worldcup a inceput printr-o serie de concursuri locale in 16 tari: Argentina, Australia, Brazil, Chile, El Salvador, Guatemala, Honduras, Indonezia, Coreea, Maroc, Nicaragua, Panama, Portugalia, Africa de Sud, Tailanda si Statele Unite. 32 de finalisti au fost invitati la New York pentru marea finala.

YouTube Preview Image
HR
HR
Ajouter un commentaire