Cu siguranță vă amintiți farsele virale lansate de LG anul acesta, printre care farsa cu meteoritul care se prăbușește, redată pe televizorul ULTRA HD, clip care a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări; sau farsa “atât de real că e înfricoșător” făcută cu ajutorul monitorului IPS, care a ajuns la peste 20 de milioane de vizualizări.  Ei bine, cred că ne-am putea numi cea mai PSY companie de IT atunci când vine vorba de videoclipuri virale la nivel global.

De data asta, am revenit cu un videoclip viral proaspăt și inspirator.  Am ieșit pe străzi cu LG MiniBeam strălucind puternic, pentru a-ți însenina ziua cu un strop din magia LG.

Cum facem asta? În videoclipul următor, am reușit să arătăm câteva trucuri inteligente și inspiratoare unor trecători, totul cu ajutorul proiectorului LG MiniBeam.

Află cum, în videoclipul de mai jos:

Datorită proiectorului LG MiniBeam, artistul video Juan și-ar putea duce hobby-ul la un cu totul alt nivel pentru  a impresiona și amuza oamenii în rutinele lor zilnice.

Pentru cei care nu au văzut încă videoclipul, acesta redă câteva opere de artă de pe străzi, precum o audiență numeroasă care aplaudă un muzician în stradă și transformarea unei mașini obișnuite  într-o rachetă care decolează, toate iau viață în mijlocul străzii. Realizarea desenelor lui Juan a fost posibilă datorită LG MiniBeam, care este portabil și ușor în greutate.

Proiectoarele mari și grele care arată de parcă aparțin unui cinematograf sunt de domeniul trecutului. LG MiniBeam este suficient de mic să încapă în locul unui far de BMW Mini și suficient de ușor să poată fi cărat oriunde și peste tot. Dar nu te lăsa amăgit de statura sa drăguță de o palmă. Datorită speaker-ului încorporat, poate reda o luminozitate de 500ANSI și o rație de contrast de 100,000:1, însemnând că te poți bucura de imagini pe ecrane mari de până la 100 de inci. În plus, deține un LED ce poate rezista până la 30,000  de ore și este dotat cu porturi HDMI și USB 2.0, ce oferă conexiune wireless fiind activat prin Wi-Di.

Așa că distrează-te și bucură-te de viață satisfăcându-ți pornirile creative cu LG MiniBeam! Cât despre noi, cei din LG, tot ce contează este să ne asigurăm că pentru tine, “life’s good”.

HR
HR
Ajouter un commentaire