Telefoane Mobile

LG mini

Disponibil in Romania de la sfarsitul lunii mai, LG GD880 Mini va atrage, in mod sigur, multe priviri. Totusi, un inceput bun merita o continuare pe masura: pe sub designul atragator, LG Mini este echipat cu un software extrem de rapid si un ecran tactil de inalta rezolutie, detaliate in cele ce urmeaza.

Key Features

  • Widget pentru Facebook si Twitter, real time
  • Phantom Browser incorporat (Support Flash-lite v3.1)
  • Widget pentru Apple Daily si OpenRice, incorporat
  • Wi-Fi, HSDPA, 7.2Mbps & GPS
  • Camera de 5MP, cu AutoFocus si Face Detection

Design

LG-mini-3

Atentia la detalii si designul minimalist fac din LG Mini unul dintre cele mai frumoase telefoane disponibile pe piata la ora actuala. Drept urmare, partea frontala este in perfecta armonie cu simplitatea telefonului per ansamblu, datorita dimensiunii mari a ecranului si lipsei tastelor.

Camera este incadrata cu stil intr-un chenar argintiu pe partea din spate a telefonului iar pe partea superioara a telefonului vom gasi o mufa audio de 3.5mm, un port microUSB acoperit si butonul pentru blocarea tastelor sau inchiderea telefonului.  Liniile trasate pe marginea telefonului sunt intrerupte doar de catre sliderul slotului microSD pe o parte, si de catre tastele pentru volum si camera pe partea opusa.

Totusi, nu designul este totul: telefonul are o constructie robusta, fiind avantajat de greutatea redusa si, potrivit numelui, incape foarte usor in cele mai mici buzunare.

Interfata

Ecranul telefonului este un TFT capacitiv de 256.000 culori, cu o rezolutie maxima de 480×854 pixeli si o dimensiune de 3.2 inch. De asemenea, interfata raspunde la miscarile verticale sau orizontale, datorita accelerometrului incorporat. Pe ecranul principal se pot adauga o multime de scurtaturi la diverse aplicatii sau widgeturi,

Interfata telefonului este foarte rapida, fiind construita pe arhitectura 3D S-Class si este impartita in 3 taburi distincte: primul tab este legatura utilizatorului cu tot ceea ce inseamna social media, update-urile pentru Facebook sau Twitter fiind foarte usor de realizat, datorita conectivitatii optimizate pentru aceste servicii.  Tab-ul secundar permite customizarea functiilor multimedia sau a jocurilor si muzicii de pe telefon iar tab-ul al treilea permite ajustarea setarilor telefonului.

Browsing

LG Phantom, adica browserul disponibil pe LG Mini este identic cu cel al telefoanelor LG bazate pe platforma 3D S-Class, zoom-ul in pagina si vitezele de incarcare fiind optime pe HDSPA sau Wi-fi. Butoanele browserului sunt situate in partea superioara a ecranului, iar accelerometrul isi face foarte bine treaba la trecerea din modul normal in landscape. Printre functionalitatile browserului regasim suportul pentru HTML5, Flash si pagini multiple, history vizual si cautare in pagina.

Camera

Camera telefonului are o rezolutie maxima de 5 megapixeli(2560 x 1920) si este “echipata”cu multe  functionalitati, precum geotagging, face tracking, focus manual si detectarea fetei.

Interfata camerei foto este foarte usor de utilizat, controlul si setarile fiind intuitive si usor de memorat. La capatul opus, culorile si calitatea pozelor sunt exceptionale, datorita optimizarilor software facute de LG. Camera poate intregistra si video(VGA), la 15 fps.

Final words

LG Mini are tot ceea ce un utilizator si-ar putea dori de la un telefon: conectivitate 3G sau wireless, o interfata sofisticata cu multiple imbunatatiri so un design special, media playere capabile sa randeze filme in format Xvid sau DivX, o camera foto mai mult decat performanta si GPS. LG Mini suporta, de asemenea, si LG Air Sync, aplicatie care sincronizeaza wireless informatiile de pe telefon (websiteuri accesate, history, etc)cu cele de pe computer. Ecranul TFT capacitiv si luminozitatea sporita, designul si atentia la cele mai mici detalii pot convinge foarte usor ca in procesul de fabricatie cuvantul “compromis” nu si-a avut locul si ca LG ramane in continuare o companie devotata expresiei “up-to-date”.

HR
HR
Ajouter un commentaire