Audio-Video

Monitoarele LG IPS au strâns păreri și recenzii pozitive pe tot parcursul primei jumătăți a anului 2013, pentru calitatea superioară a imaginii, contrastul excelent și nu în ultimul rând, pentru lucrurile de care este capabilă tehnologia IPS. Mai mult, LG folosește display-uri IPS în multe din recentele modele de televizoare, garantând astfel o experiență inedită de vizionare lipsită de orice fel de problemă tehnică sau vizuală.

 

“Panourile IPS folosite ne dau un mare avantaj în cursa constantă pentru cea mai bună imagine”, a declarat Il-geun Kwon, Senior Vicepreședinte al LG Home Entertainment IT Business Unit. “Aceste recenzii pozitive primite de la terți sunt publicate de unele dintre cele mai apreciate publicații IT din lume și sunt dovada actuală că LG conduce avansat în lupta display-urilor avansate.”

 

Monitoarele LG IPS primesc numeroase premii

 

LG a fost onorată cu numeroase premii în 2013, inclusiv un premiu de design Red Dot pentru monitorul Multi-Touch 23ET63 și distincția TIPA – Best Photo Monitor pentru monitorul IPS ColorPrime 27EA83. În plus, publicația germană CHIP Test & Kauf a poziționat modelul LG M2382D ca numărul 1 în lista „Cele mai bune monitoare” (pentru produsele din gama 22-23 inch, evaluate între 140 și 250 de euro).

Unicul monitor IPS UltraWide 21:9 (29EA93) a primit o mulțime de recenzii excelente și multe dintre premiile care subliniază calitatea atinsă. De fapt, monitorul cinematic LG a reușit să adune până acum premiile iF design award 2013, Media Totaal’s Best Monitor 2013, Hardware.Info Silver Award (Olanda), Plus X Award (Germania), Ere Numérique’s Best Product Selection – mai&iunie(Franța), a fost alegerea numărul 1 în luna mai pentru Digit Editor și a reușit să fie cel mai bun din patru monitoare cu aspect ratio 21:9, conform revistei SFT. Pe lângă imaginile perfecte, monitorul LG UltraWide este o adevărată concentrare de forțe în ceea ce privește multitasking-ul, fiind echipat cu funcții pentru productivitate sporită, precum 4-Screen Split și Dual Link-Up.

 

Ere Numérique, Franța , recenzie UltraWide Monitor (29EA93) , mai/iunie 2013

“Când vine vorba de testare, dispozitivul dă dovadă de calități incontestabile. Un viitor bestseller în ceea ce privește upscaling-ul (…) calitatea este clar peste cea a monitoarelor glossy. Nu există reflexii enervante, chiar și atunci când mediul ambiant este foarte luminos. Extraordinar (…) Pentru un display IPS de 29 inch este cu adevărat foarte bun.”

 

Next Web, SUA, recenzie UltraWide Monitor , aprilie 2013

“Dacă vrei să-ți cumperi un monitor acum, trebuie neapărat să ai în vedere display-urile IPS. Reproducerea culorilor și performanțele generale sunt pur și simplu cu mult peste orice alte opțiuni. Singurul lucru mai puțin atrăgător la display-urile de tip IPS este  prețul puțin mai ridicat, comparativ cu monitoarele LCD sau LED… Refresh rate-ul de 5ms și culorile saturate fac din modelul 23EA93 un partener excelent pentru jocuri.”

 

Technabob, SUA, recenzie UltraWide Monitor , martie 2013

“În tot timpul cât am testat monitorul LG Ultrawide, ecranul mi s-a părut foarte luminos, textele ușor de citit și o calitate a imaginii ireproșabilă – lucru care implică o uniformitate generală pe ecran și un nivel de contrast mai mult decât perfect…chiar și cele mai mici litere sunt clare, fără distorsiuni de imagine.”

 

AnandTech, SUA, recenzie UltraWide Monitor , februarie 2013

“Rata de refresh a imaginii este perfectă pentru gaming (…) chiar este un monitor incredibil de bine făcut, pentru piața de acum.”

 

01.net, Franța, recenzie ColorPrime Monitor(27EA83), mai 2013

“Calitatea imaginii acestui monitor (TV) este excelentă (13 ms în testele noastre)! Drept urmare, va satisface nevoile multor pasionați de jocuri și sporturi pe TV (doar cei foarte pretențioși vor cere un model mai rapid, preferabil de 120 Hz).”

 

CHIP Test & Kauf, Germania, recenzie ColorPrime Monitor , februarie 2013

“Spațiul de culoare este enorm, cu un white balance aproape perfect, lucru care duce la unghiuri de vizionare foarte mari și uniformitate. Pe scurt, este perfect pentru profesioniștii video sau graficieni.”

 

Slashgear, SUA, recenzie Touch 10 Monitor (23ET83) , May 2013

“În mod normal, aș fi făcut o recenzie ultra-rapidă, dar cu acestmonitor totul s-a transformat într-o experiență de zi cu zi: chiar nu vreau să vină ziua în care trebuie să îl returnez (…) Și cu un unghi de vizionare de 178 de grade din orice poziție, e ușor să vezi de ce acest dispozitiv nu este doar pentru uz personal.”

 

HR
HR
Ajouter un commentaire