Proiectat pentru Muncă, dar şi pentru Joacă, Gama 21:9 UltraWide de la LG Mărește Productivitatea şi depășește limitele Divertismentului

LG IPS Monitor MA73

București, 30 August, 2013 – LG Electronics (LG) va dezvălui modelul de PC All-In-One (V960) parte a portofoliului UltraWide IPS 21:9 la IFA 2013 în Berlin, Germania. Noua adăugare extinde deja imensa gamă pentru vizionare, câștigând teritoriu în zona PC. La IFA, LG va prezenta de asemenea noile monitoare 29EA73, 29EB73 şi 29MA73. Cuprinzătoarea gamă IPS 21:9 UltraWide oferă consumatorilor o mulţime de opțiuni care îmbunătățesc multitasking-ul şi intensifică experienţa divertismentului.

“De la lansarea primului monitor cu formatul imaginii de 21:9 de acum un an, interesul consumatorului în această nouă categorie de display a crescut foarte mult”, a declarat Hyoung-sei Park, conducătorul diviziei de business LG Electronics. “PC-ul All-In-One din IPS-ul 21:9 UltraWide va consolida mai departe reputaţia LG ca lider în acest nou segment UltraWide.”

LG IPS Monitor EA73

PC-ul All-In-One al IPS 21:9 UltraWide e un desktop avansat care oferă toate  avantajele unui monitor 21:9. Modelul V960 rulează Windows 8, oferind o experienţă PC completă şi include GPU-ul NVIDIA GeForce GT 640M pentru procesare avansată de grafică, făcându-l set-up-ul ideal pentru gameri şi cei care au nevoie de grafică de calitate şi performanţă înaltă. Unitatea extinsă de 29 de inci oferă funcţia picture-in-picture(PIP), permiţând utilizatorilor să navigheze pe internet în timp ce se uită la    televizor. De asemenea, PC-ul AIO de la LG este dotat cu o tastatură şi un mouse pentru o experienţă deosebită imediată.

29MA73-ul este echipat nu doar cu un TV tuner, dar este prevăzut şi cu Extra View, care permite ca o parte din ecran să fie utilizată pentru a accesa un program TV sau altă aplicaţie, pentru o experinţă IPTV deplină. Mai mult, nou 29EB73 include un suport ergonomic care poate fi ajustat uşor la cea mai confortabilă înălţime, ajutând la reducerea stresului din birou.

LG IPS UltrWide Montior_29EB73

Gama de 29 de inci din partea IPS 21:9 UltraWide de la LG face multitasking-ul mult mai comod cu o suprafaţă de ecran extra pentru afişarea unui conţinut mai mare şi mai multă informaţie pe un singur ecran. Potrivit perfect pentru nevoile profesionistului modern, aceste display-uri impresionante sporesc multitasking-ul cu trăsăturile 4-Screen Split şi Dual Link-up. Aceste dispozitive avansate sunt bune şi pentru gameri şi împătimiţii de filme, formatul de imagine 21:9 făcând vizionarea mai captivantă.  Seria IPS 21:9 UltraWide este compatibilă cu Mac şi este compatibilă Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI şi DisplayPort, transformând PC-urile în centre de divertisment puternice, fiind capabile să afişeze sau să transmită conţinut de pe o gamă largă de dispozitive.

Uimitoarea calitate a imaginii monitoarelor IPS de la LG a primit numeroase certificări şi premii din partea industriei, cum ar fi Premiul Plus X din Germania. Tehnologia de afişare din partea LG IPS oferă reproducerea de culori vii, naturale, un unghi de vizionare foarte larg şi o imagine fluentă care diminuează tensiunea pentru ochi.

LG 219 AIO PC_V960

Produsele PC pentru Home Entertainment premiate din partea LG, incluzând cele mai noi Ultra PC-uri şi Tab-Book-uri, vor fi expuse la IFA 2013 în Hall 11.2 din Messe   Berlin.

 

HR
HR
Ajouter un commentaire