Audio-Video

LG mareste miza in competitia 3D

Audio-Video | 19 April 2011Comments Off

James-Cameron

Mai este putin timp pana la lansarea noii game de televizoare LG CINEMA 3D, iar compania a anuntat ca este determinata sa foloseasca avansul tehnologic pe care il are in fata competitiei.

Astfel, Havis Kwon, presedinte si CEO al diviziei LG Home Entertainment Company a consolidat declaratiile lui James Cameron de saptamana trecuta, declarand urmatoarele:
“Momentan, batalia se da intre producatorii de tehnologii 3D care se bazeaza pe ochelari si display-uri tip “shutter” si producatorii de tehnologii 3D bazate pe display-uri FPR (Film Patterned Retarded). Utilizatorii LG trebuie sa stie ca se pot baza pe noi atunci cand doresc o experienta 3D unica si comfortabila, totodata. De fapt, vorbim despre un cinema 3D in propria casa, iar televizoarele LG bazate pe tehnologia CINEMA 3D nu au problemele asociate tehnologiilor competitive, respectiv ochelari foarte grei si scumpi, care trebuie reincarcati intre utilizari. Tehnologia Cinema 3D este foarte confortabila si convenabila pentru consumatori, iar imaginea afisata este mult mai luminoasa, clara, fara neclaritati si fara efectul crosstalk (nesincronizarea imaginilor).”

Lansarea globala a gamei de televizoare LG CINEMA 3D va avea loc la Paris, pe 21 aprilie.

HR
HR
Ajouter un commentaire