Audio-Video Cinema 3D Smart TV Telefoane Mobile

LG_Cloud

LG Electronics (LG) anunta lansarea beta a serviciului LG Cloud, cu scopul de a oferi conectivitate şi acces la streaming rapid pentru orice conţinut media pe diferite dispozitive electronice. Deşi cloud este cel mai în vogă termen în materie de IT, LG Cloud este primul care permite utilizatorilor să administreze şi să utilizeze toate tipurile de conţinut media pe “trei ecrane” care includ smartphone-urile Android, PC-uri şi televizoare smart (inclusiv modelele CINEMA 3D, precum şi alte modele) fără o cutie set-top separată.

Pentru a folosi serviciul, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia LG Cloud de pe Google Play sau aplicaţia LG SmartWorld din galeria de aplicatii a smartphone-urilor Android, LG SmartWorld store de pe televizoarele LG Smart sau de pe site-ul LG Cloud de pe PC-uri sau laptopuri. Serviciul LG Cloud sincronizează automat conţinutul smartphone-ului cu serverul cloud şi cu PC-ul şi televizorul utilizatorului. Imaginile şi înregistrările video care au fost făcute cu smarphone-ul pot fi văzute si transmise pe PC sau televizor aproape instantaneu. Videoclipurile editate pe un PC pot fi încărcate pe LG Cloud pentru a le viziona în câteva secunde de pe un smartphone. Spre deosebire de alte servicii cloud, timpul de aşteptare este foarte scurt pentru streaming-ul de conţinut pe un televizor, PC sau smartphone, fără a fi nevoie ca acesta sa fie descărcat înainte.

Diferenţa este făcută de tehnologia LG de Streaming Transcoding în timp real. Conversia are loc pe server în timp real, nu pe dispozitiv. Nu există motive de îngrijorare despre instalarea codecurilor sau convertorilor, totul are loc rapid şi în background, fără a implica utilizatorul în acest proces. Acest lucru nu poate fi realizat de niciun alt serviciu cloud.

De asemenea, serviciul funcţionează perfect şi cu un conţinut 3D. Înregistrările video din vacanţă făcute cu un smartphone LG 3D pot fi încărcate via 3G sau Wi-Fi pe LG Cloud. În confortul livingului, familia poate viziona ceea ce au filmat în vacanţă în timp ce se transmite de pe LG Cloud pe televizorul LG CINEMA 3D Smart în trei dimensiuni superbe. Detalii suplimentare puteti afla pe siteul dedicat, LGeCloud.com

Pentru a dezvoltare mai bună a serviciilor cloud care prioritizează convergenţa, LG a creat o nouă diviziune numită Smart Business Center pentru a se concentra în mod specific pe conţinut şi pe servicii. LG Cloud va fi oferit ca un serviciu atât gratuit, cât şi plătit. Stocarea gratuită şi costurile vor fi în funcţie de piaţă şi vor fi anunţate separat pe măsură ce serviciul devine disponibil în ţara respectivă.

HR
HR
Ajouter un commentaire