Televizorul cu ecranul uluitor curbat OLED in premieră in România

6

LG Electronics a lansat televizorul cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră in România. Televizorul cu ecran uluitor curbat va fi disponibil în reţeaua partenerilor selectaţi din intreaga ţară, începând din această săptămână.

LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienţilor din România cea mai avansată tehnologie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un design curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începutul unei noi ere în ceea ce priveşte modul de vizionare în propria locuinţă.

Prin noul televizor cu ecran curbat OLED lansat astăzi în România, LG va stabili un nou standard pentru următoarea generaţie de televizoare.

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran curbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă. Cu un design extrem de reuşit, televizoul LG OLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost  primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

45

HR
HR
Ajouter un commentaire