Telefoane Mobile

Incarcator-WirelessIn goana dupa originalitate si patentarea lucrurilor cu adevarat utile, LG castiga din nou teren, de aceasta data cu dispozitivul LG Wireless Charging Pad WCP-700, primul incarcator LG care, pentru a functiona, nu necesita a fi conectat printr-un cablu la telefonul care urmeaza a fi alimentat. Pe scurt, primul incarcator wireless LG. A nu se confunda cu wireless-ul telecomunicatiilor :)

LG WCP-700 functioneaza pe baza incarcarii prin inductie, un set de bobine fiind amplasate in acest sens in interiorul dispozitivului si carcaselor noilor telefoane LG. Astfel, WCP-700 va alimenta fara probleme orice telefon compatibil, cu conditia ca acesta sa fie amplasat intr-o raza de 7mm fata de centrul incarcatorului (vezi poza).

Incarcator-Wireless-2In plus, WCP-700 beneficiaza de anumite avantaje, pe langa design-ul si dimensiunile sale reduse (15cmx8cm). Astfel, in momentul amplasarii telefonului pe suprafata incarcatorului, utilizatorul va fi avertizat vizual – printr-un numar de leduri amplasate in partea superioara a incarcatorului; sonor – telefonul va emite un beep de confirmare, atunci cand este amplasat corect; si tactil – telefonul va vibra usor atunci cand se incarca. In concluzie, mai putine cabluri, mai putina bataie de cap… :)

HR
HR
Ajouter un commentaire