Audio-Video

LG-Cinema3D-Monitoare-D41P-D42PLG anunta lansarea modelelor D41P si D42P din gama de monitoare Cinema3D. Ambele monitoare sunt prevazute cu tehnologia LG FPR (Film Patterned Retarder) si sunt certificate ca fiind “flicker-free”. Ce inseamna acest lucru? O imagine mult mai clara, un display extrem de luminos si o redare cursiva a continutului 3D, fara probleme la nivel vizual.

LG_Monitoare_Cinema_3D

«Desi 3D-ul este o inovatie tehnologica in sine, unii conumatori sunt reticenti atunci cand sunt pusi in situatia de a cumpara un astfel de produs, in mare parte datorita performantei si pretului», spune Si-hwan Park, Vicepresedinte a diviziei Monitoare din cadrul LG Home Entertainment . «Gama de monitoare CINEMA 3D raspunde intocmai problemelor consumatorilor: o imagine perfecta, ochelari foarte confortabili si un pret extrem de bun. Cum ai putea sa spui “nu” tehnologiei 3D?»

Monitoarele din seria CINEMA 3D au fost certificate ca fiind “flicker free” de catre Intertek si TÜV, doua dintre cele mai cunoscute agentii de certificare din Europa, gama CINEMA3D fiind prima din lume care a primit acest calificativ.

De asemenea, unghiurile mari de vizionare ale monitoarelor din gama CINEMA3D sunt atribuite in mare parte tehnologiei 3D Light Boost – o pelicula foarte subtire aplicata pe display, care filtreaza imaginile 3D si le afiseaza la luminozitate maxima. Monitoarele LG din seria D41P si D42P sunt compatibile cu toate sistemele de operare si placile video existente pe piata in momentul de fata, fiind prevazute cu un port HDMI 1.4 si o functie de conversie prin intermediul careia utilizatorul poate transforma orice continut 2D in 3D.

Monitoarele Cinema3D vor fi lansate la nivel european pe parcursul acestei luni.

HR
HR
Ajouter un commentaire