Monitorul de Gaming extrem de puternic oferă gamerilor un avantaj față de concurență

GM77 Inscreen

 

LG s-a gândit la fanii jocurilor de tip first-person shooter (FPS) și va lansa modelul de monitor pentru gaming 24GM77 în România, în luna noiembrie. Având caracteristici precum rata de refresh și timp de reacție rapide, lag de intrare zero, cel mai nou monitor de gaming de la LG poate face o diferența majoră atât pentru gameri începători, precum și pentru cei avansați.

Noul monitor oferă rezoluție Full HD (1920 x 1080) și o rată de refresh de 144Hz, asigurându-se că și cele mai detaliate acțiuni de pe ecran sunt impecabil redate. Absența imaginii neclare și blurate ajută la creșterea simțului imersiunii a utilizatorului, iar funcția Motion 240 reduce timpul de răspuns al monitorului la mai puțin de o 1ms, pentru a oferi imagini de mișcare mai realiste chiar și în timpul celor mai intense scene de luptă.

Modul Dynamic Action Sync (DAS) reduce considerabil lagul de intrare, care permite jucătorului să răspundă mai repede la ceea ce se întâmplă pe ecran. Mai mult decât atât, tehnologia Black Stabilizer a monitorului îmbunătățește vizibilitatea în medii întunecate, aspect des întâlnit în jocurile de tip first-person shooter. Această caracteristică luminează automat zonele întunecate ale monitorului fără a suprasatura scenele redate.

Dincolo de calitatea imaginii, LG 24GM77 a fost proiectat prioritizându-se aspectul privind confortul și pentru ușurarea utilizării în situații dificile. Monitorul de gaming oferă trei presetări convenabile ale modului de joc, care pot fi selectate prin tastele rapide din partea de jos a ecranului, pentru a optimiza imaginea tipului de joc care este jucat. Nu numai că înălțimea monitorului este ajustabilă, el poate, de asemenea, fi înclinat, astfel încât monitorul de gaming poate fi poziționat astfel încât să ofere un confort ergonomic optim.

Cel mai nou monitor de gaming LG este un must-have pentru cei care caută un avantaj atunci când experimentează jocuri de tip FPS incredibil de detaliate. 24GM77 oferă o experimentare îmbunătățită a jocurilor, cu o rată de reîmprospătare rapidă, lag de intrare redus și o serie de caracteristici pentru a oferi gamerilor începători cât și celor avansați experiențe deosebite.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.