Telefoane Mobile

Nu va mai dura mult pana cand Android va deveni cel mai utilizat sistem de operare din lume“, a declarat Skott Ahn, CEO si Presedinte al companiei Mobile Communications a LG Electronics, la conferinta de lansare a terminalelor LG Optimus si LG Chic de la Seul, transmisa online in toata lumea.

Aceasta a fost provocarea pe care LG a depasit-o, odata cu lansarea globala a smartphone-urilor LG Optimus si LG Chic, dotate cu Android 2.2 – Froyo, precum si ultima versiune a aplicatiilor Google Mobile.

LG Optimus One si LG Optimus Chic sunt printre primele telefoane inteligente cu Android 2.2, Froyo, cea mai noua versiune a platformei Android. Aceasta platforma permite navigarea pe internet cu o viteza de pana la 3 ori mai mare, incarcarea paginilor, aplicatiilor de tip pop up si multitasking.

Cele doua terminale permit sincronizarea cu calendarul Outlook pentru o eficienta mai mare a profesionistilor din diverse domenii. In plus, acestea ofera hotspot-uri Wi-fi mobile pentru conexiunile 3G. Printre aplicatiile Google Mobile disponibile se numara Google Voice Search™, Google Voice Actions™, Google Goggles™, Google Shopper™, si Google Maps™ cu optiune de navigatie.  Mai mult, exista posibilitatea accesarii a peste 80 000 de aplicatii Android.

Telefoanele inteligente de la LG sunt dezvoltate tinand cont de preferintele consumatorilor care utilizeaza pentru prima data un telefon inteligent si care isi doresc sa obtina informatii variate si sa beneficieze de aplicatii usor de utilizat. Astfel, aceste doua terminale permit utilizatorilor sa caute instant informatiile dorite si ofera acestora pachete de aplicatii flexibile precum Google Mobile Services dar si functii de consiliere pentru utilzarea aplicatiilor.

“LG ofera calea spre lumea telefoanelor inteligente prin intermediul LG Optimus One si LG Optimus Chic. Acestea ofera beneficiile distinctive ale telefoanelor inteligente in pachete accesibile”, a declarat Skott Ahn, CEO si Presedinte al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “LG si Google folosesc metode similare pentru a ajuta clientii sa acceseze informatia rapid si usor, indiferent de locul in care se afla. Sunt convinsi ca seria Optimus va juca un rol semnificativ in implinirea viziunii noastre”.

LG Optimus One: O noua si imbunatatita experienta de utilizare a terminalelor inteligente
In procesul de creatie a terminalului LG Optimus One “cu Google™”, o echipa de experti R&D din cadrul LG, a incorporat si optimizat acest dispozitiv pentru platforma Froyo si serviciile Google Mobile. Rezultatul este un smartphone care imbina perfect designul deosebit cu usurinta in utilizare, ceea ce poate fi extrem de important pentru consumatorii care doresc sa-si achizitioneze un telefon inteligent.

Avand o interfata usor de utilizat, LG Optimus One include de asemenea LG App Advisor, care recomanda cele mai bine cotate 10 aplicatii la fiecare doua saptamani. Designul deosebit al interfatei LG si accesoriile utile precum suportul pentru masina, ofera consumatorilor noi modalitati de a se bucura de toate beneficiile noii platforme Froyo.

Telefonul incorporeaza de asemenea si o camera cu functii precum face tracking si smile shot, un ecran HVGA de 3.2 inci si o baterie cu o capacitate de 1500mAh.

LG Optimus Chic: Cel mai bun smartphone pentru clientii rafinati
Datorita liniilor curbe ale terminalului LG Optimus Chic, consumatorii vor putea tine telefonul mai bine in mana iar cele doua variante de culori fac acest telefon inteligent la fel de rafinat ca si persoana care il detine. LG Optimus Chic beneficiaza de butoane tactile-senzitive pentru a completa imaginea rafinata si minimalista a telefonului.

LG Optimus Chic ofera de asemenea o aplicatie care permite utilizatorilor sa-si administreze telefonul prin PC. Mai mult, prin LG Air Sync, utilizatorii sunt la curent cu optiuni precum sincronizarea contactelor, fotografiilor si a celorlalte informatii vitale legate de computer. Compatibil cu DLNA™ (Digital Living Network Alliance), fisierele multimedia pot fi transferate pe alte dispozitive DLNA, precum televizoarele, sisteme audio-video si laptop-urile.

Pentru a anunta lansarea LG Optimus One si LG Optimus Chic, LG a sustinut o conferinta de presa transmisa pe internet in direct de la Seul. Inregistrarea acestui eveniment poate fi vizionata atat pe pagina de Facebook a LG Mobile Global cat si pe cea de youtube a LG Mobile Global.

LG Optimus One va fi disponibil, in peste 90 de tari prin intermediul a 120 de parteneri, in majoritatea tarilor europene in luna octombrie, urmate de tarile EMEA si cele din zona Asia-Pacific.

HR
HR
Ajouter un commentaire