LG F60 dispune de performanţe Quad-Core superioare

F60_BLACK_001

LG Electronics (LG) anunță disponibilitatea pe piața din România a celui mai recent smartphone anunțat recent pe piața globală, noul LG F60. Noul smartphone LG F60 dispune de o viteză Quad-Core superioară, capabilă să ruleze cele mai noi aplicaţii, toate acestea într-un dispozitiv creat pentru un public global, pregătit să facă pasul spre tehnologia 4G LTE.

LG F60 aduce conectivitatea la un cu totul alt nivel, dispunând de o viteză de top 4G LTE şi de un procesor Quad-Core de 1.2GHz pe care rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat. F60 dispune de o carcasă subţire şi compactă, un ecran IPS de 4.5 inci şi o baterie de 2100mAh, realizând astfel un echilibru între performanţă, greutate şi dimensiune care permite ore întregi de divertisment şi productivitate.

LG F60 este dotat cu experienţa de utilizare (UX) specifică LG, adaptată de la LG G3, care include:

  • Gesture Shot permite utilizatorilor să-şi facă selfie-uri cu uşurintă prin deschiderea şi închiderea mâinii în faţa lentilei pentru a declanşa o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de declanşare.
  • Front Camera Light sporeşte iluminarea feţei utilizatorului prin afişarea unei lumini albe în jurul ecranului de preview în modul self-portrait.
  • Touch & Shoot permite utilizatorilor să surprindă momentele speciale rapid şi intuitiv printr-o simplă atingere oriunde pe ecran pentru a focaliza şi face poza într-un singur pas.
  • Knock CodeTM deblochează telefonul F60 într-un singur pas prin intermediul unui cod personalizabil “knock” care este atât comod, cât şi sigur.

LG continuă să demonstreze cunoştinţe avansate în domeniul 4G LTE, oferind consumatorilor la nivel global dispozitive mobile din ce în ce mai bune şi care pot profita din plin de cea mai avansată infrastructură de date. LG F60 oferă o experienţă de utilizare premium atât pentru utilizatorii tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă, care îşi doresc cea mai rapidă experienţă mobilăla un preţ rezonabil.

F60 va fi disponibil în versiuni single şi dual SIM, perfect pentru utilizatorii business.

Specificaţii:

 

F60_BLACK_003

 

Ÿ  Chipset: 1,2GHz Qualcomm® Quad-Core

Ÿ  Display: 4,5inci WVGA (207ppi)

Ÿ  Memorie: 1GB RAM / 4GB, 8GB

Ÿ  Cameră: Spate 5MP / Faţă VGA, 1.3MP

Ÿ  Baterie: 2.100mAh

Ÿ  Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat

Ÿ  Dimensiuni: 127.5x 67.9 x 10.6mm

Ÿ  Reţea: 4G LTE

Ÿ  Conectivitate: Bluetooth 4.0 / Wi-Fi / A-GPS

Ÿ  Culori: Negru / Alb (variazăîn funcţie de piaţă)

HR
HR

Comentariile sunt inchise.