Prevăzut cu Door-in-Door™ şi Compresor Linear Inverter , Noul Frigider LG Este Lider in Industrie privind Inovaţia

 LG Side-by-Side Refrigerator 1[20130905080203794]

BERLIN, 5 Septembrie 2013 – La IFA 2013 în Berlin, LG Electronics (LG) prezintă ultima sa gamă side-by-side şi combinele frigorifice care oferă consumatorilor mai multe economisire energetică şi cea mai mare comoditate posibilă.

Frigiderele side-by-side LG sunt prevăzute cu caracteristici ce măresc convenienţa cum ar fi Door-in-Door™ pentru un acces uşor la băuturi şi gustări. Door-in-Door™ oferă şi secţiuni pentru compartimente utile şi care pot fi personalizate, astfel fiecare membru al familiei are propriul compartiment pentru depozitare. Combinele frigorifice eficace energetic incorporează tehnologia Total No Frost, care oferă o răcire mai rapidă şi uniformă pentru a păstra mancarea mai proaspătă mai mult timp. Smart Diagnosis™ de la LG oferă o cale rapidă şi eficientă pentru a rezolva orice problemă legată de produs. Aceste noi frigidere oferă o siguranţă mult mai mare şi o eficienţă energetică ridicată datorită puternicului Compresor Linear Inverter LG, cu o garanţie de 10 ani.

Frigider LG 

Side-by-Side

(Model GR-D257SL)

Combina Frigorifica LG

(Model GBB530NSCFE)

Frigider LG 

Side-by-Side

(Model GWP545NSYZ)

“În momentul alegerii aparatelor electrocasnice, consumatorii europeni caută o combinare între performanţă, comoditate pentru utilizator şi eficienţă energetică”, a declarat Seong-jin Jo, preşedinte şi CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Suntem încrezători că noua noastră gamă de frigidere va fi populară în rândul consumatorilor europeni.”

Door-in-Door

Caracteristica extrem de comodă Door-in-Door™ LG îţi permite să ajungi la mâncarea şi băuturile preferate şi, de asemenea, reduce pierderea aerului rece din compartimentul principal. Prin reducerea fluctuaţiilor de temperatură care se produc când este deschisă uşa frigiderului, Door-in-Door™ ajută la menţinerea prospeţimii alimentelor pentru un termen mai lung.

Inverter Linear Compressor

Compresorul Linear Inverter  patentat de către LG permite frigiderelor să ofere cea mai bună eficacitate energetică din industrie şi prospeţime pentru mâncăruri, niveluri de zgomot scăzute şi durabilitate superioară. În comparaţie cu pistonul drive sistem, compresorul piston-driven al LG generează mai puţină frecare internă şi oferă un control mai precis al răcirii, care asigură în final un consum de energie mai mic. Compresorul Linear Inverter  are o garanţie pentru piese de 10 ani.

Total No Frost

Cele mai noi frigidere LG sunt prevăzute cu tehnologia Total No Frost. Majoritatea sistemelor convenţionale cu flux de aer intern dispersează aerul rece neuniform.. Datorită noului sistem Multi Air Flow, carnea depozitată pe raftul de sus va sta la fel de rece ca legumele păstrate pe raftul de jos. Total No Frost răceşte mâncarea caldă mult mai rapid decât alte frigidere şi este mult mai eficientă energetic decât alte sisteme cu ventilaţie internă.

Smart Diagnosis™

Dacă un frigider LG prezintă orice fel de problemă, tehnologia Smart Diagnosis™ permite diagnosticarea rapidă prin telefon. Mai mult, aplicaţia pentru telefon Smart Diagnosis™ permite proprietarilor să înregistreze şi să analizeze semnalele frigiderului pentru sfaturi imediate în ceea ce priveşte reparaţia. Un mod eficient de a rezolva eventualele probleme, Smart Diagnosis™ este soluţia ideală pentru consumatorii ocupaţi care nu au timp de pierdut pe servicii la domiciliu costisitoare şi incomode.

Funcţii îmbunătăţite pentru confortul tău

Combinele frigorifice LG sunt prevăzute cu un număr de caracteristici pentru comoditate care fac viaţa consumatorului mai uşoară. Învelişul lattice-type al cutiei Moist Balance Crisper™ îmbunătăţeşte reţinerea umezelii, crescând termenul în care poate fi consumată mâncarea. Localizat în compartimentul principal al frigiderului, zona Fresh O este ideală pentru a păstra carne şi peşte, fiind la dispoziţia utilizatorului fără ca acesta să fie nevoit să îngheţe şi să dezgheţe aceste alimente. Perfect pentru bucătării mai mici, uşa Zero Clearance poate fi deschisă la un unghi de 90 de grade, chiar dacă frigiderul este aproape de zid. În această poziţie toate sertarele pot fi scoase pe toată lungimea, făcând accesul la mâncare mult mai uşor.

În final, mânerul neted atractiv Easy Open Handle fac posibilă deschiderea frigiderului cu efort minim. O altă caracteristică impresionantă este   cea care oferă apă şi gheaţă fără racordare, dozatorul LG Non-Plumbed Ice & Water. Asta înseamnă un nou nivel de comoditate oferit consumatorului care va avea oricând îşi doreşte apă rece şi gheaţă. Tot ce au de făcut utilizatorii este  să pună apa într-un rezervor încorporat în frigider, fără a fi nevoie de instalaţie sau racordări la apă. Un alt avantaj este oferit consumatorilor este acela că nu vor mai fi nevoiţi să schimbe filter.

LG Side-by-Side Refrigerator 2[20130905080203801]

Specificaţii-cheie:

Side-by-Side

(Model GR-D257SL)

- Door-in-Door™

- Inverter Linear Compressor

- A++ Energy Grade

- Horizontal Pocket Easy Handle

- Smart Diagnosis™

- Door Mounted Ice Maker

- LED lighting

- Pure N Fresh

Bottom Freezer

(Model GBB530NSCFE)

-  Inverter Linear Compressor

-  A+++ Energy Grade

-  Total No Frost

-  Smart Diagnosis™

-  Fresh 0 Zone

-  Moist Balance Crisper™

-  Easy Open Handle

-  Zero Clearance

Side-by-Side

(Model GWP545NSYZ)

-  Inverter Linear Compressor

-  A++Energy Grade

-  Horizontal Pocket Easy

Handle

-  Smart Diagnosis™

-  Non-Plumbed Ice & Water

-  Door Mounted Ice Maker

-  Fresh Zone

-  Moist Balance Crisper™

HR
HR
Ajouter un commentaire