Cel mai nou dispozitiv oferă un procesor performant, conectivitate LTE 4G

și caracteristici unice pentru o experiență deosebită a utilizatorului

3

 

În urma debutului de succes la nivel mondial a noii serii F din cadrul Mobile World Congres 2014, LG continuă să își întărească prezența pe piețele 4G LTE prin lansarea la nivel mondial a F70. Acesta a fost introdus milioanelor de clienți LTE de la începutul lunii mai, începand din Europa, urmată de Asia, America Centrală și de Sud și America de Nord.

F70 oferă experiența LTE la un nivel cu totul nou, oferind un processor Quad-Core de 1.2 GHz și conectivitate rapidă 4G, cu sistemul de operare ușor de folosit Android 4.4 KitKat OS. Dispunând de un ecran IPS de 4.5 inci, cu un design subțire și elegant, smartphone-ul compact realizează imagini realiste pentru o experiență cu adevărat captivantă și va putea fi folosit într-un mod confortabil cu o singură mână. F70 este dotat, de asemenea, cu o baterie de 2440 mAh, care va rezista o zi de lucru completă pentru majoritatea utilizatorilor.

F70 are caracteristici UX, patentate LG, cum ar fi Knock Code, introdus pentru prima dată la smartphone-urile premium LG din seria G. Knock Code permite utilizatorilor să își pornească și să își deblocheze smartphone-urile LG într-un mod simplu, folosind un model personalizat de atingere a ecranului smartphone-ului. Knock Code oferă confort și siguranță mai mare, întrucât modelul de atingere poate fi introdus oriunde pe ecran,- cu ecranul pornit sau nu – folosind un model personalizat care să aibă de la două până la opt atingeri, fiind posibile astfel peste 80.000 de combinații.

O altă caracteristică convenabilă este Plug & Pop, care recomandă în mod automat opțiunile care e cel mai probabil sa fie utilizate, atunci când sunt conectate căști sau cablu USB. Modul Guest le permite utilizatorilor să păstreze conținutul privat atunci când smartphone-ul F70 este folosit și de familie sau prieteni. Mai mult decât atât, fereastra protectoare Quick Window oferă confort și protecție suplimentare, permițând utilizatorilor să vizualizeze ora, să asculte muzică și să vadă mesajele fără a deschide capacul.

LG are un angajament ferm în a oferi o experiență superioară pe care consumatorii o așteaptă de la un dispozitiv LTE, iar F70 îndeplinește și depășește astfel de așteptări. F70 dispune de cele mai bune tehnologii LTE LG într-un design subțire și elegant, care le va atrage atenția milioanelor de clienți din întreaga lume care se gândesc să achiziționezeun smartphone cu tehnologia 4G.

Specificații cheie:

 • Procesor: Qualcomm SnapdragonTM400 (1.2 GHz Quad-Core)
 • Ecran: IPS 4.5 inci (800 x 480)
 • Memorie: 1GB RAM / 4GB/8GB eMMC (depinde de piață) / microSD slot
 • Camera: Spate5.0MP / FațăVGA (640 x 480)
 • Baterie: 2,440mAh (detașabilă)
 • Sistem de operare: Android 4.4 KitKat
 • Mărime: 127.5 x 66.4 x 9.9mm
 • Greutate: 129.6g
 • Rețea: LTE/ HSPA+ 21 Mbps (3G)
 • Conectivitate: Bluetooth 4.0 / WiFi (802.11 b/g/n) / A-GPS / NFC (doar LTE )
 • Alte caracteristici: Knock CodeTM, Plug & Plop, Guest Mode

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.