Audio-Video

Monitor LG IPS226V

Monitorul LG IPS226V este premiul saptamanii in campania expertLG.

IPS226V este un monitor LG LED IPS; o noua tehnologie inovatoare a LG combina punctele forte ale LED-urilor cu cele ale monitoarelor IPS, pentru ca tu sa beneficiezi de o economie de energie la o calitate ridicata a imaginii si cu un design ultra slim. Unghiul larg de vizualizare ofera imagini fine, clare şi nedistorsionate din orice punct.

Printre caracteristicile acestui monitor se numara:

  • Functia F-Engine: FLATRON F Engine este un chip unic specific monitoarelor LG Flatron ce imbunatateste calitatea imaginii, oferind imagini clare pentru diferite tipuri de continut precum jocuri, filme si fotografii.
  • Rezolutie Full HD Monitoarele LG Full HD iti ofera o rezolutie de 1920×1080 pixeli cu imagini in culori vii potrivite jocurilor 3D sau filmelor HD.
  • Tehnologie Smart: Tehnologia Dual Web contine doua ecrane intr-un singur monitor, primul ofera imagini la o calitate inalta si culori vii, iar modul cinema iti transforma camera intr-o sala de cinematograf.
  • Economisire Energie: Tehnologia inteligenta a monitoarelor LG cu LED-uri economiseste energie si furnizeaza imagini clare si vii.

Afla detalii despre monitorul LG IPS226V pe LG.com, cumpara-l din magazinele Domo, MediaGalaxy sau eMAG; sau participa in concursul ExpertLG si, daca te afli printre cei trei specialisti ai saptamanii, desemnati prin tragere la sorti, monitorul este al tau. :)

HR
HR
Ajouter un commentaire