Audio-Video

LG Electronics (LG) lanseaza un model de varf din categoria sistemelor home theater, LG HX995TZ, sistem ce reda discuri Blu-ray 3D, care imbina sunetul extraordinar cu un design remarcabil si conectivitate de invidiat.  Modelul este ideal de utilizat impreuna cu televizoarele 3D de la LG, oferind astfel utilizatorilor experienta 3D la cote maxime, prin cea mai buna calitate a imaginii filmelor 3D si sunetul cinematografic coplesitor.

Conceput pentru cumparatorii cu gusturi rafinate, pentru care tehnologia high-tech si designul elegant sunt inseparabile, HX995TZ este atat chic, cat si avansat ca si tehnologie. Acest sistem home theater elegant include doua boxe frontale, doua boxe surround si o unitate centrala al carei design a fost special conceput pentru a se potrivi cu cel al televizoarelor 3D. Masurand doar 29 mm din fata pana in spate, boxele surround se potrivesc perfect in orice mediu – fie ca sunt pe suporturile proprii sau impreuna cu unitatea centrala montate pe perete – fiind un obiect de decor in orice locuinta. Mai mult, prin eliminarea completa a cablurilor, HX995TZ ofera utilizatorului libertatea de a monta unitatea centrala si subwoofer-ul activ oriunde doreste.

“Sistemul HX995TZ, care va arata fantastic in orice incapere, reprezinta platforma perfecta pentru a viziona discuri Blu-Ray 3D si 2D, dar si alte formate, iar sunetul va cuprinde intreaga camera,” a spus Simon Kang, presedinte si CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics.

lg

HR
HR
Ajouter un commentaire